Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HULIT II Inter Mediolan FDP
Moja 1-4-3-3 Tactiek INTER IV
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55 gemiddelde waardering 51.7
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Gómez Castaño onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavanaugh. Gómez Castaño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Straub met een snel genomen vrije trap. Kuś krijgt zijn hoofd ertegen. Garas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Inter Mediolan FDP 1:0

7e minuut.
Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot geeft de bal voor. Kuś springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Wiatrowski is nu in balbezit. Hinz verovert de bal door een tackle van achteren. Hinz passt de bal met de wreef. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño haalt uit met een fantastische trap. Garas bokst de bal weg.

22e minuut.
Crawford rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Straub. Crawford raakt geblesseerd tijdens het duel. Zakrzewski met een snel genomen vrije trap. İskit is nu in balbezit. Arango tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İskit raakt geblesseerd tijdens het duel. Koprivica wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HULIT II - Inter Mediolan FDP 1:1

27e minuut.
Weigelt kopt de bal weg. Hinz rent richting de bal. Koprivica verovert de bal door een tackle van achteren. Kuś onderschept slim de pass. Kuś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Lutz de bal onder controle te krijgen. Kocot rent richting de bal. Kocot passt de bal met de wreef. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Töre verovert de bal door een tackle van achteren. Przewoźnik rent richting de bal. Arango is nu in balbezit. Wiatrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Arango is nu in balbezit. Arango passt de bal in één keer door. Töre rent richting de bal. İskit verovert de bal door een tackle van achteren. İskit draait met de bal, schiet en ... Quang Ðạt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HULIT II 38%, Inter Mediolan FDP 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HULIT II - Inter Mediolan FDP 1:1

46e minuut.
Marx komt het veld opgelopen. Mierzwa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt geeft de bal voor. Djorkaeff kopt de bal weg. Kocot geeft een lange en hoge pass. Garas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Weigelt is nu in balbezit. Cavanaugh onderschept slim de pass. Cavanaugh geeft een hoge lob. Przewoźnik rent richting de bal. Przewoźnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Koprivica met een sublieme pass. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx passt de bal met de wreef. Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Quang Ðạt rent richting de bal. Quang Ðạt geeft een lange en hoge pass. Zakrzewski kopt de bal weg. Crawford geeft een lange en hoge pass. İskit maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ogryczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Puchniarz komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bruzda probeert naar een medespeler te passen. Cavanaugh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weigelt speelt de bal door. Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś draait met de bal, schiet en ... Garas bokst de bal weg.

61e minuut.
Crawford kopt de bal weg. İskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Przewoźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İskit bereikt de bal nog maar net als eerste. İskit schiet op doel. Quang Ðạt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Mierzwa geeft een hoge lob. Hinz kan de bal niet met de borst controleren. Koprivica is nu in balbezit. Hinz onderschept slim de pass. Hinz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rêgo komt het veld opgelopen. Miłosz komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Gierek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HULIT II 42%, Inter Mediolan FDP 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HULIT II - Inter Mediolan FDP 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Hinz rent richting de bal. Gierek rent richting de bal. Hinz is nu in balbezit. Hinz geeft de bal voor. Gómez Castaño springt en kopt de bal. Garas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

99e minuut.
Hinz passt de bal met de wreef. Djorkaeff is nu in balbezit. Kuś onderschept slim de pass. Kuś schiet op doel. Garas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Inter Mediolan FDP 2:1

105e minuut.
Kocot kopt de bal weg. Daar is Koprivica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Inter Mediolan FDP 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HULIT II 30%, Inter Mediolan FDP 70%.
HULIT II - Inter Mediolan FDP 3:1

114e minuut.
Marx rent richting de bal. Marx met een sublieme pass. Miłosz rent richting de bal. Miłosz draait met de bal, schiet en ... Quang Ðạt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HULIT II - Inter Mediolan FDP 3:2

118e minuut.
Kocot met de inworp. Weigelt heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marx. Marx krijgt een gele kaart. Weigelt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gómez Castaño krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

119e minuut.
Kocot probeert naar een medespeler te passen. Hinz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marx. Hinz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HULIT II 16%, Inter Mediolan FDP 84%.
HULIT II - Inter Mediolan FDP 3:2