Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizonaa Farbowane Lisy
bor Tactiek Wisienka
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Maragnano is nu in balbezit. Maragnano passt de bal met de wreef. Baran bereikt de bal nog maar net als eerste. Baran geeft de bal voor. Kaak maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Farbowane Lisy 0:1

3e minuut.
Baran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forchetti rent richting de bal. Keqing legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Forchetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kaak neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Farbowane Lisy 0:2

4e minuut.
Maragnano met een sublieme pass. Kaak is nu in balbezit. Mustafa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Forchetti neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Farbowane Lisy 0:3

6e minuut.
Forchetti rent richting de bal. Forchetti speelt de bal door. Kaak rent richting de bal. Kaak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Farbowane Lisy 0:4

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Kladrubský de bal onder controle te krijgen. Baran rent richting de bal. Baran geeft de bal voor. Kaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaak schiet op doel. Dunne bokst de bal weg.

8e minuut.
Inworp. Sadłowski met de inworp. Di Bari probeert naar een medespeler te passen. Kaak heeft problemen om de bal te vangen. Kaak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kaak onderschept slim de pass. Forchetti rent richting de bal. Kaak rent richting de bal. Kaak haalt uit met een fantastische trap. Dunne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Maragnano rent richting de bal. Maragnano passt de bal met de wreef. Baran probeert naar een medespeler te passen. Kaak heeft problemen om de bal te vangen. Kaak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Farbowane Lisy 0:5

23e minuut.
Maragnano passt de bal zonder na te denken. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski met een sublieme pass. Kaak is nu in balbezit. Kaak schiet op doel. Dunne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

27e minuut.
Romero onderschept slim de pass. Kaak is nu in balbezit. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti haalt uit met een fantastische trap. Dunne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Farbowane Lisy 0:6

29e minuut.
Maragnano speelt de bal door. Baran is nu in balbezit. Baran met een sublieme pass. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti draait met de bal, schiet en ... Dunne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Farbowane Lisy 0:7

32e minuut.
Kladrubský kopt de bal weg. Baran rent richting de bal. Baran probeert naar een medespeler te passen. Kaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaak draait met de bal, schiet en ... Dunne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Olechowski de bal. Hykel is nu in balbezit. Olechowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olechowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 63%, Farbowane Lisy 37%.
Arizonaa - Farbowane Lisy 0:7

47e minuut.
Baran passt de bal in één keer door. Kaak rent richting de bal. Forchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Forchetti haalt uit met een fantastische trap. Dunne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Farbowane Lisy 0:8

48e minuut.
Hykel is nu in balbezit. Hykel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mustafa de bal. Kaak onderschept slim de pass. Kaak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Baran bereikt de bal nog maar net als eerste. Baran passt de bal zonder na te denken. Forchetti rent richting de bal. Forchetti draait met de bal, schiet en ... Dunne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Klungelig pakt Romero de bal. Forchetti rent richting de bal. Romero begaat een overtreding. Forchetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maragnano komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Maragnano met een sublieme pass. Baran is nu in balbezit. Baran passt de bal met de wreef. Forchetti is nu in balbezit. Forchetti haalt uit met een fantastische trap. Dunne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Hykel rent richting de bal. Sadłowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Romero de bal. Forchetti rent richting de bal. Forchetti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Maragnano onderschept slim de pass. Maragnano geeft de bal voor. Kaak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaak draait met de bal, schiet en ... Dunne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizonaa - Farbowane Lisy 0:9

71e minuut.
Socas passt de bal zonder na te denken. Nene rent richting de bal. Olechowski begaat een overtreding. Nene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Bari wilt de vrije trap nemen. Żeromski bokst de bal weg.

72e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski speelt de bal door. Mustafa rent richting de bal. Kaak verovert de bal door een tackle van achteren. Kaak draait met de bal, schiet en ... Dunne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Hykel rent richting de bal. Hykel passt de bal zonder na te denken. Nene probeert de bal aan de voet te houden. Buva rent richting de bal. Buva haalt uit met een fantastische trap. Żeromski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizonaa 68%, Farbowane Lisy 32%.
Arizonaa - Farbowane Lisy 0:9