Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC UNICORNS WRWE
Moja 433 Tactiek o
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Setcki geeft de bal voor. Bruheim kopt de bal weg. Daar is Zegarliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski is nu in balbezit. Anielski draait met de bal, schiet en ... Cortese bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Koszut probeert naar een medespeler te passen. Bruheim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filó. Bruheim raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bruheim kan niet meer verder spelen. Thangaraj komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Anielski rent richting de bal. Anielski passt de bal met de wreef. Kocór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór geeft een hoge lob. Sombra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNICORNS - WRWE 0:1

34e minuut.
Cara geeft een lange en hoge pass. Daar is Zegarliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Thangaraj is nu in balbezit. Thangaraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNICORNS - WRWE 0:2

35e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Van Wesemael is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kocór. Kocór krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright passt de bal zonder na te denken. Színes bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNICORNS - WRWE 1:2

43e minuut.
Chiesa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiesa geeft de bal voor. Színes rent richting de bal. Színes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC UNICORNS - WRWE 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UNICORNS 56%, WRWE 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC UNICORNS - WRWE 2:2

47e minuut.
Wright heeft problemen om de bal te vangen. Wright speelt de bal door. Cara rent richting de bal. Wright rent richting de bal. Wright geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Setcki onderschept slim de pass. Kloc speelt de bal door. Anielski is nu in balbezit. Anielski schiet op doel. Cortese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Inworp. Lucas komt het veld opgelopen. Bajer komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cara kopt de bal weg. Daar is Onofraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Setcki met een sublieme pass. Anielski rent richting de bal. Anielski draait met de bal, schiet en ... Cortese bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UNICORNS 59%, WRWE 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC UNICORNS - WRWE 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Thangaraj probeert de bal aan de voet te houden. Setcki kopt de bal weg. Wright heeft problemen om de bal te vangen. Kloc is nu in balbezit. Kloc geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

103e minuut.
Kocór speelt de bal door. Sombra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sombra passt de bal zonder na te denken. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UNICORNS 61%, WRWE 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC UNICORNS - WRWE 2:2

114e minuut.
Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Setcki speelt de bal door. Anielski rent richting de bal. Anielski haalt uit met een fantastische trap. Cortese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNICORNS - WRWE 2:3

119e minuut.
De Nul geeft een lange en hoge pass. Chiesa geeft een hoge lob. Cara kopt de bal weg. Wright is nu in balbezit. Wright geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UNICORNS 57%, WRWE 43%.
FC UNICORNS - WRWE 2:3