Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RELAKS Lechia Mysłowice
zenio Tactiek fantastico 2
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 62.5
formidabel Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Gaspar is nu in balbezit. Gaspar met een sublieme pass. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. Guaitamacchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 0:1

3e minuut.
Fronczak probeert naar een medespeler te passen. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Astiazarain is nu in balbezit. Astiazarain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 0:2

6e minuut.
Corbalán kopt de bal weg. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Gaspar rent richting de bal. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. Guaitamacchi bokst de bal weg.

9e minuut.
Greblo passt de bal in één keer door. Fronczak rent richting de bal. Fronczak speelt de bal door. Chappell rent richting de bal. Chappell draait met de bal, schiet en ... Gordinho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 1:2

14e minuut.
Corbalán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bacusiewicz komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Tavares probeert naar een medespeler te passen. Blacharz is nu in balbezit. Kola verovert de bal door een tackle van achteren. Kola geeft de bal voor. Chrchola springt en kopt de bal. Guaitamacchi bokst de bal weg.

17e minuut.
Chappell passt de bal met de wreef. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczak schiet op doel. Gordinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 2:2

20e minuut.
Fronczak is nu in balbezit. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan met een sublieme pass. Czwonka geeft de bal voor. Guaitamacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kola geeft een hoge lob. Daar is Chrchola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel. Guaitamacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 2:3

34e minuut.
Guaitamacchi speelt de bal door. Chappell kopt de bal weg. Daar is Dubajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacharz verovert de bal door een tackle van achteren. Blacharz speelt de bal door. Fronczak rent richting de bal. Fronczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chappell rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Chappell probeert de bal aan de voet te houden. Turnić probeert naar een medespeler te passen. Dubajić heeft problemen om de bal te vangen. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Turnić passt de bal zonder na te denken. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappell met een sublieme pass. Fronczak rent richting de bal. Fronczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 3:3

42e minuut.
Blacharz passt de bal met de wreef. Fronczak is nu in balbezit. Daar is Fronczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczak schiet op doel. Gordinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 54%, Lechia Mysłowice 46%.
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 4:3

46e minuut.
Chrchola rent richting de bal. Gaspar is nu in balbezit. Quiroz rent richting de bal. Quiroz geeft de bal voor. Chrchola springt en kopt de bal. Guaitamacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stono heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 4:4

51e minuut.
Astiazarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz onderschept slim de pass. Czwonka onderschept slim de pass. Czwonka geeft een hoge lob. Chrchola krijgt zijn hoofd ertegen. Guaitamacchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Tavares passt de bal zonder na te denken. Greblo rent richting de bal. Greblo speelt de bal door. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak schiet op doel. Gordinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chappell rent richting de bal. Chappell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 5:4

56e minuut.
Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bacusiewicz. Bacusiewicz krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Chrchola passt de bal zonder na te denken. Schitelea heeft problemen om de bal te vangen. Kola met een sublieme pass. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel. Guaitamacchi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Czwonka met een sublieme pass. Chrchola is nu in balbezit. Chrchola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schitelea de bal onder controle te krijgen. Guaitamacchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Schitelea geeft een lange en hoge pass. Dubajić is nu in balbezit. Dubajić geeft een hoge lob. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola schiet op doel. Guaitamacchi bokst de bal weg.

71e minuut.
Czwonka verovert de bal door een tackle van achteren. Czwonka met een sublieme pass. Kola met een sublieme pass. Chrchola heeft problemen om de bal te vangen. Chrchola draait met de bal, schiet en ... Guaitamacchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Chrchola haalt uit met een fantastische trap. Stono probeert naar een medespeler te passen. Greblo met een sublieme pass. Fronczak heeft problemen om de bal te vangen. Fronczak haalt uit met een fantastische trap. Gordinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chappell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 6:4

87e minuut.
Fronczak haalt uit met een fantastische trap. Gordinho met een sublieme pass. Blacharz kopt de bal weg. Daar is Chappell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chappell draait met de bal, schiet en ... Gordinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RELAKS 53%, Lechia Mysłowice 47%.
FC RELAKS - Lechia Mysłowice 7:4