Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babice FC ZERO
def Tactiek 6Liga
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 61.2
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Klungelig pakt Guzmán de bal. Ankarberg is nu in balbezit. Guzmán maakt een afschuwelijke overtreding. Guzmán krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Quốc Việt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arim komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Prokopp kopt de bal weg. Daar is Szczęściarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miquel probeert naar een medespeler te passen. Golovaciuc rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Perlai rent richting de bal. Perlai passt de bal in één keer door. Silber rent richting de bal. Silber geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Xachikyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Telín de bal. Bachelet speelt de bal door. Amorini rent richting de bal. Amorini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babice - FC ZERO 1:0

27e minuut.
Bachelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelet met een sublieme pass. Amorini is nu in balbezit. Amorini schiet op doel. Sigursteinnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babice - FC ZERO 2:0

32e minuut.
Prokopp verovert de bal door een tackle van achteren. Prokopp probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bachelet de bal. Bachelet geeft een lange en hoge pass. Sigursteinnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Silber kopt de bal weg. Mooren probeert de bal met de borst te controleren. Xachikyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Xachikyan krijgt een gele kaart. Mooren raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mooren neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Babice - FC ZERO 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babice 48%, FC ZERO 52%.
Babice - FC ZERO 2:1

47e minuut.
Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda speelt de bal door. Silber is nu in balbezit. Silber geeft een lange en hoge pass. Mooren springt en kopt de bal. Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atlak is nu in balbezit. Atlak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babice - FC ZERO 2:2

51e minuut.
Miquel speelt de bal door. Bachelet is nu in balbezit. Bachelet passt de bal met de wreef. Hunanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunanyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miquel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hunanyan probeert naar een medespeler te passen. Ankarberg is nu in balbezit. Ankarberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szczęściarz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miquel met de inworp. Hunanyan geeft een hoge lob. Amorini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Silber de bal. Płoski rent richting de bal. Płoski geeft een hoge lob. Bachelet is nu in balbezit. Bachelet schiet op doel. Sigursteinnsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Prokopp geeft een lange en hoge pass. Bachelet kopt de bal weg. Klungelig pakt Golovaciuc de bal. Amorini is nu in balbezit. Amorini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Aguiar komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Arim probeert naar een medespeler te passen. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber probeert naar een medespeler te passen. Perlai rent richting de bal. Perlai passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Silber is nu in balbezit. Silber geeft de bal voor. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren schiet op doel. Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babice - FC ZERO 2:3

77e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Perlai rent richting de bal. Perlai passt de bal in één keer door. Daar is Mooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mooren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Guzmán geeft een hoge lob. Bruzda kopt de bal weg. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber geeft de bal voor. Atlak krijgt zijn hoofd ertegen. Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Arim geeft een lange en hoge pass. Silber kopt de bal weg. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babice - FC ZERO 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babice 60%, FC ZERO 40%.
Babice - FC ZERO 2:4