Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:32
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Orkan Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 11620
Orkan FC Wędkarze
gogo Tactiek DARKA
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.9 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten adequate
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Fechner onderschept slim de pass. Fechner geeft een hoge lob. Ostaszewski kopt de bal weg. Půdař bereikt de bal nog maar net als eerste. Půdař schiet op doel. Bachmatiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zamcur rent richting de bal. Met opzet legt Brandini zijn tegenspeler op de grond. Zamcur raakt geblesseerd tijdens het duel. Miedziński met een snel genomen vrije trap. Galetto is nu in balbezit. Galetto draait met de bal, schiet en ... De Bruyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetto draait met de bal, schiet en ... De Bruyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Wędkarze 1:0

16e minuut.
Miedziński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galetto de bal. Galetto geeft de bal voor. Klich verovert de bal door een tackle van achteren. Wisłocki geeft een hoge lob. De Bruyne bokst de bal weg.

19e minuut.
Jonatowski speelt de bal door. Galetto rent richting de bal. Galetto geeft de bal voor. Zamcur maakt een snoekduik en kopt de bal. De Bruyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wessner controleert de bal met de borst. Wessner met een sublieme pass. Tahar speelt de bal door. Wisłocki controleert de bal met de borst. Wisłocki geeft een lange en hoge pass. De Bruyne bokst de bal weg. Zamcur is nu in balbezit. Zamcur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Tahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wisłocki probeert naar een medespeler te passen. Pajčin speelt de bal door. Ostaszewski is nu in balbezit. Ostaszewski schiet op doel. Bachmatiuk bokst de bal weg.

30e minuut.
Kai Yeung is nu in balbezit. Kai Yeung passt de bal met de wreef. Galetto geeft een lange en hoge pass. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kai Yeung kopt de bal weg. Daar is Ostaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokarz begaat een overtreding. Tokarz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Elstad rent richting de bal. Elstad geeft een lange en hoge pass. Klich probeert de bal met de borst te controleren. Zamcur is nu in balbezit. Zamcur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kai Yeung passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Půdař de bal. Elstad rent richting de bal. Půdař onderschept slim de pass. Půdař schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki passt de bal met de wreef. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur draait met de bal, schiet en ... De Bruyne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - FC Wędkarze 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 36%, FC Wędkarze 64%.
Orkan - FC Wędkarze 2:0

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bachmatiuk niet meer kan verder spelen. Graczyk komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Toirac passt de bal in één keer door. Kasica geeft een lange en hoge pass. Brandini is nu in balbezit. Lascu is nu in balbezit. Lascu draait met de bal, schiet en ... De Bruyne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kuska onderschept slim de pass. Pajčin probeert naar een medespeler te passen. Jonatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonatowski geeft een hoge lob. Ostaszewski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pajčin zal de hoekschop nemen. Půdař maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Wessner kopt de bal weg. Elstad rent richting de bal. Kai Yeung verovert de bal door een tackle van achteren. Půdař rent richting de bal. Půdař schiet op doel. Graczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 34%, FC Wędkarze 66%.
Orkan - FC Wędkarze 2:0