Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal CF Nadzieja Matką
433 Tactiek a433 mod 1
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 54.1
solid Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz speelt de bal door. Paranghel rent richting de bal. Paranghel schiet op doel. Cangi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Nadzieja Matką 0:1

10e minuut.
Skrobowski met de inworp. Adámek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adámek geeft de bal voor. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz schiet op doel. Cangi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ertekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paranghel rent richting de bal. Paranghel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ekşimez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Nadzieja Matką 0:2

12e minuut.
Daar is Prys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prys passt de bal in één keer door. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel draait met de bal, schiet en ... Cangi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Nadzieja Matką 0:3

15e minuut.
Paranghel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wąpierz de bal. Ertekin begaat een overtreding. Ertekin krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Adámek met een sublieme pass. Skrobowski is nu in balbezit. Skrobowski speelt de bal door. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Nadzieja Matką 0:4

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adámek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrobowski rent richting de bal. Skrobowski geeft een lange en hoge pass. Paranghel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cangi met een harde bal richting middenveld. Hernády kopt de bal weg. Łuczywek rent richting de bal. Cacavale verovert de bal door een tackle van achteren. Cacavale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Adámek geeft een lange en hoge pass. Grzanka is nu in balbezit. Met opzet legt Skrobowski zijn tegenspeler op de grond. Skrobowski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Łuczywek probeert naar een medespeler te passen. Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz passt de bal met de wreef. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Cangi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
May geeft de bal voor. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Adámek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adámek krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ertekin verovert de bal door een tackle van achteren. Ertekin geeft de bal voor. Kordana heeft problemen om de bal te vangen. Cugowski is nu in balbezit. Cugowski geeft de bal voor. Cangi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz passt de bal zonder na te denken. Ekşimez bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel onderschept slim de pass. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Cangi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugowski passt de bal met de wreef. Skrobowski met een sublieme pass. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel draait met de bal, schiet en ... Paal! Paranghel rent richting de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Nadzieja Matką 0:5

45e minuut.
Skrobowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Udvaros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CF 63%, Nadzieja Matką 37%.
Royal CF - Nadzieja Matką 0:5

46e minuut.
Lamka komt het veld opgelopen. Wołowicz komt het veld opgelopen. Bambosz komt het veld opgelopen. Grębosz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Cacavale is nu in balbezit. Rodriguez rent richting de bal. May legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodriguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rodriguez neemt zijn aanloop. Kavkazov bokst de bal weg.

54e minuut.
Pazgřivec met een sublieme pass. Udvaros bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvaros passt de bal zonder na te denken. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bambosz speelt de bal door. Prys kopt de bal weg. Klungelig pakt Wołowicz de bal. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz passt de bal in één keer door. Wąpierz met een sublieme pass. Paranghel rent richting de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal rolt over de achterlijn. Früchtl komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Łuczywek de bal. Łuczywek geeft de bal voor. Cacavale probeert de bal aan de voet te houden. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Daar is Ekşimez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel schiet op doel. Bambosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Ertekin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Nadzieja Matką 0:6

80e minuut.
Pazgřivec onderschept slim de pass. Pazgřivec geeft de bal voor. Udvaros kopt de bal weg. Paranghel rent richting de bal. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Łuczywek onderschept slim de pass. Inworp. Lamka met een snelle inworp. Stenka geeft een lange en hoge pass. Cacavale krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grębosz met de inworp. Stenka rent richting de bal. Stenka geeft de bal voor. Rodriguez is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pazgřivec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grębosz met de inworp. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz met een sublieme pass. Paranghel rent richting de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ... Bambosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - Nadzieja Matką 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CF 70%, Nadzieja Matką 30%.
Royal CF - Nadzieja Matką 0:7