Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSSiuwaks zajacowo
smioechu Tactiek newer3
49% Balbezit 51%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 52.8
adequate Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Štainer is nu in balbezit. Štainer probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel draait met de bal, schiet en ... Życiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - zajacowo 0:1

8e minuut.
Bednarski rent richting de bal. Bednarski geeft de bal voor. Ştrudel kopt de bal weg. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Bednarski de bal. Pazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarski verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarski geeft de bal voor. Štainer maakt een snoekduik en kopt de bal. Życiński bokst de bal weg.

16e minuut.
Bednarski probeert naar een medespeler te passen. Parentti geeft een hoge lob. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - zajacowo 0:2

20e minuut.
Małocha heeft problemen om de bal te vangen. Naumiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumiuk geeft de bal voor. Czorny heeft problemen om de bal te vangen. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - zajacowo 0:3

23e minuut.
Inworp. Naumiuk met de inworp. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel geeft een lange en hoge pass. Štainer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Naumiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Naumiuk met een sublieme pass. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - zajacowo 0:4

29e minuut.
Parentti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plesca. Parentti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parentti met een snel genomen vrije trap. Ştrudel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ştrudel passt de bal in één keer door. Czorny geeft de bal voor. Naumiuk kopt de bal weg. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Małocha rent richting de bal. Naumiuk onderschept slim de pass. Naumiuk probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pucek kopt de bal weg. Naumiuk met een sublieme pass. Daar is Ştrudel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrudel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szewczuk de bal onder controle te krijgen. Życiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucek verovert de bal door een tackle van achteren. Pucek speelt de bal door. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - zajacowo 0:5

39e minuut.
Naumiuk geeft een hoge lob. Czorny heeft problemen om de bal te vangen. Życiński met een sublieme pass. Martínez rent richting de bal. Martínez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czorny geeft een hoge lob. Pazurkiewicz rent richting de bal. Parentti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentti geeft de bal voor. Štainer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSSiuwaks 80%, zajacowo 20%.
KSSiuwaks - zajacowo 0:5

46e minuut.
Bednarski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czorny de bal. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer schiet op doel. Życiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - zajacowo 0:6

52e minuut.
Štainer is nu in balbezit. Bednarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarski met een sublieme pass. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stemmer rent richting de bal. Bednarski onderschept slim de pass. Bednarski passt de bal in één keer door. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Martínez de bal. Martínez met een sublieme pass. Czorny speelt de bal door. Klungelig pakt Štainer de bal. Štainer schiet op doel. Paal!

57e minuut.
Stemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarski verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarski probeert naar een medespeler te passen. Štainer is nu in balbezit. Štainer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Jerpelea passt de bal zonder na te denken. Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca is nu in balbezit. Plesca schiet op doel. Stodolny bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trębicki komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pucek probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel passt de bal in één keer door. Štainer heeft problemen om de bal te vangen. Štainer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - zajacowo 0:7

66e minuut.
Pucek onderschept slim de pass. Pucek passt de bal zonder na te denken. Bednarski probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. Życiński bokst de bal weg.

71e minuut.
Pucek met een sublieme pass. Štainer is nu in balbezit. Štainer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Czorny de bal onder controle te krijgen. Życiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - zajacowo 0:8

74e minuut.
Štainer kopt de bal weg. Ştrudel kan de bal niet met de borst controleren. Szewczuk is nu in balbezit. Ştrudel onderschept slim de pass. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pucek verovert de bal door een tackle van achteren. Pucek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bednarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štainer is nu in balbezit. Štainer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - zajacowo 0:9

78e minuut.
Trębicki is nu in balbezit. Pazurkiewicz onderschept slim de pass. Pucek onderschept slim de pass. Pucek geeft de bal voor. Štainer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Natouri geeft de bal voor. Ştrudel rent richting de bal. Ştrudel geeft de bal voor. Czorny kopt de bal weg. Bednarski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSSiuwaks 76%, zajacowo 24%.
KSSiuwaks - zajacowo 0:9