Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mount blanc FC Kocierz
11 Tactiek Nowa A
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.9 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten solid
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Toomas probeert de bal aan de voet te houden. Bożek speelt de bal door. Toomas probeert naar een medespeler te passen. Dziubański rent richting de bal. Dziubański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Kanownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomas verovert de bal door een tackle van achteren. Toomas met een sublieme pass. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Salik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Toomas rent richting de bal. Kanownik onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dziubański. Kanownik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kanownik kan niet meer verder spelen. Watola komt het veld opgelopen.

15e minuut.
De Sanctis verovert de bal door een tackle van achteren. De Sanctis speelt de bal door. Watola is nu in balbezit. Widiarto onderschept slim de pass. Widiarto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Borghetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reguła is nu in balbezit. Borghetti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Borghetti krijgt een gele kaart. Reguła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rymaszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacMutrie rent richting de bal. MacMutrie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rymaszewski rent richting de bal. Toomas onderschept slim de pass. Toomas speelt de bal door. Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański draait met de bal, schiet en ... Salik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bożek met de inworp. Widiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Widiarto passt de bal in één keer door. Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański schiet op doel. Salik bokst de bal weg.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Sanctis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dziubański rent richting de bal. Dziubański haalt uit met een fantastische trap. Salik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mount blanc 26%, FC Kocierz 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mount blanc - FC Kocierz 0:0

51e minuut.
Toomas onderschept slim de pass. Toomas passt de bal zonder na te denken. De Sanctis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis geeft een lange en hoge pass. Widiarto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nhật Quang heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Quang met een sublieme pass. Rymaszewski rent richting de bal. Dziubański onderschept slim de pass. Dziubański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Lambe komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răducan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bożek met de inworp. Vērdiņš probeert naar een medespeler te passen. Dziubański is nu in balbezit. Dziubański haalt uit met een fantastische trap. Paal! Salik bokst de bal weg.

70e minuut.
Lizak verovert de bal door een tackle van achteren. Lizak geeft een lange en hoge pass. Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziubański haalt uit met een fantastische trap. Salik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - FC Kocierz 1:0

73e minuut.
Vērdiņš rent richting de bal. Widiarto rent richting de bal. Rymaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rymaszewski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Nhật Quang rent richting de bal. Widiarto begaat een overtreding. Nhật Quang raakt geblesseerd tijdens het duel. Klama komt het veld opgelopen. Mureşeanu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Watola geeft een lange en hoge pass. Răducan is nu in balbezit. Winiarski is nu in balbezit. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ... Ceniceros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacMutrie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMutrie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mount blanc - FC Kocierz 1:1

90e minuut.
Widiarto is nu in balbezit. Rochnowski met een sublieme pass. Răducan rent richting de bal. Răducan draait met de bal, schiet en ... Ceniceros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mount blanc - FC Kocierz 1:2

90e minuut.
De Sanctis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zgrzęda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mount blanc 31%, FC Kocierz 69%.
Mount blanc - FC Kocierz 1:2