Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:32
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Szuters Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 30600
Szuters Polonia 1912 Leszno
4-3-3 Tactiek tak
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
55.9 gemiddelde waardering 58.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Guirado geeft een hoge lob. Olivia kopt de bal weg. Sagur heeft problemen om de bal te vangen. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi draait met de bal, schiet en ... Neag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Topcia heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Marszał. Goede buitenspelval van de verdediging. Koprivica neemt vlug de vrije trap. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi schiet op doel. Neag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Siminică kopt de bal weg. Iglódi is nu in balbezit. Bunikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bunikowski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil probeert naar een medespeler te passen. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Flaszka onderschept slim de pass. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı met een sublieme pass. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia schiet op doel. Neag bokst de bal weg.

22e minuut.
Olivia is nu in balbezit. Flaszka is nu in balbezit. Olivia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olivia krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Koprivica onderschept slim de pass. Bunikowski probeert naar een medespeler te passen. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen geeft de bal voor. Chacana krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Muraru trapt de bal weg van het doel. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski geeft een lange en hoge pass. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana draait met de bal, schiet en ... Muraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bunikowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marszał de bal. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana draait met de bal, schiet en ... Muraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Polonia 1912 Leszno 0:1

42e minuut.
Olivia speelt de bal door. Klungelig pakt Iglódi de bal. Iglódi passt de bal in één keer door. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Topcia verovert de bal door een tackle van achteren. Topcia probeert naar een medespeler te passen. Siminică speelt de bal door. Olivia is nu in balbezit. Olivia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 45%, Polonia 1912 Leszno 55%.
Szuters - Polonia 1912 Leszno 0:1

46e minuut.
Retlewski komt het veld opgelopen. Vangsnes komt het veld opgelopen. Jackson komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Linnas geeft een hoge lob. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacana is nu in balbezit. Chacana schiet op doel. Muraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szuters - Polonia 1912 Leszno 0:2

50e minuut.
Sagur geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siminică met een snelle inworp. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Topcia rent richting de bal. Topcia met een sublieme pass. Jackson is nu in balbezit. Jackson geeft een lange en hoge pass. Vangsnes springt en kopt de bal. Neag bokst de bal weg.

61e minuut.
Ortakçı speelt de bal door. Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Bunikowski maakt een afschuwelijke overtreding. Bunikowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson probeert naar een medespeler te passen. Dovtípil is nu in balbezit. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes haalt uit met een fantastische trap. Neag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Iglódi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagur. Iglódi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortakçı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dovtípil kopt de bal weg. Ortakçı probeert naar een medespeler te passen. Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Doeltrap. Turpçu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Neag met een harde bal richting middenveld. Isierte kopt de bal weg. Chacana heeft problemen om de bal te vangen. Chacana schiet op doel. Turpçu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen onderschept slim de pass. Damen geeft de bal voor. Chacana is nu in balbezit. Chacana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Damen passt de bal met de wreef. Zagaja is nu in balbezit. Zagaja geeft een hoge lob. Marszał heeft problemen om de bal te vangen. Marszał draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szuters 42%, Polonia 1912 Leszno 58%.
Szuters - Polonia 1912 Leszno 0:2