Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Internazionale Janów CF Internazionale
nowa 66 Tactiek 523
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 53.1
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Mora Palacios passt de bal in één keer door. Kelly is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cain. Cain krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Resicki is nu in balbezit. Resicki passt de bal in één keer door. Guarnigione is nu in balbezit. Guarnigione geeft een lange en hoge pass. Bruno krijgt zijn hoofd ertegen. Bugiardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Gismondi de bal onder controle te krijgen. Tuấn Anh rent richting de bal. Cain tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cain krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tuấn Anh raakt geblesseerd tijdens het duel. Zapiec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kelly is nu in balbezit. Kelly haalt uit met een fantastische trap. Buzek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tuấn Anh probeert naar een medespeler te passen. Călin speelt de bal door. Turyanchyk heeft problemen om de bal te vangen. Turyanchyk haalt uit met een fantastische trap. Buzek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - CF Internazionale 1:0

23e minuut.
Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno is nu in balbezit. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din geeft de bal voor. Bruno is nu in balbezit. Bruno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Internazionale Janów - CF Internazionale 1:1

34e minuut.
Bucher probeert de bal met de borst te controleren. Turyanchyk is nu in balbezit. Turyanchyk met een sublieme pass. Călin heeft problemen om de bal te vangen. Călin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Resicki passt de bal met de wreef. Guarnigione rent richting de bal. Guarnigione passt de bal zonder na te denken. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Internazionale Janów 57%, CF Internazionale 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Internazionale Janów - CF Internazionale 1:1

53e minuut.
Daar is Bucher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly rent richting de bal. Turyanchyk is nu in balbezit. Turyanchyk schiet op doel. Buzek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Internazionale Janów - CF Internazionale 2:1

56e minuut.
Protasiewicz speelt de bal door. Resicki probeert naar een medespeler te passen. Guarnigione is nu in balbezit. Guarnigione geeft een hoge lob. Bruno geeft een lange en hoge pass. Bugiardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bruno geeft een hoge lob. Bugiardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Sounas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Guarnigione de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guarnigione met de inworp. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Miękus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lange komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Internazionale Janów 44%, CF Internazionale 56%.
FC Internazionale Janów - CF Internazionale 2:1