Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Błekitni Stargard warrriors
OFF Tactiek moja 532
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
56.2 gemiddelde waardering 57.7
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


7e minuut.
Damadyan kopt de bal weg. Tersánszky-Tóth geeft de bal voor. Backofen rent richting de bal. Backofen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - warrriors 1:0

9e minuut.
Broon bereikt de bal nog maar net als eerste. Broon geeft een lange en hoge pass. Daar is Markos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basile is nu in balbezit. Basile draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drăguţ geeft de bal voor. Markos probeert de bal aan de voet te houden. Damadyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pausgaard passt de bal zonder na te denken. Mihăileanu is nu in balbezit. Kerchev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kerchev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kerchev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Inworp. Alfaro met de inworp. Backofen rent richting de bal. Backofen draait met de bal, schiet en ... Anghelache probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pacułt geeft de bal voor. Markos is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drăguţ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Damadyan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tersánszky-Tóth passt de bal zonder na te denken. Pacułt speelt de bal door. Szajdel rent richting de bal. Damadyan onderschept slim de pass. Damadyan schiet op doel. Bá Long bokst de bal weg. Klungelig pakt Basile de bal. Basile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Błekitni Stargard - warrriors 1:1

43e minuut.
Śliwiński geeft een hoge lob. Pausgaard is nu in balbezit. Pausgaard met een sublieme pass. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Błekitni Stargard 55%, warrriors 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Błekitni Stargard - warrriors 1:1

54e minuut.
Chioroglo probeert naar een medespeler te passen. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard passt de bal met de wreef. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Chioroglo probeert naar een medespeler te passen. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft een hoge lob. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - warrriors 2:1

62e minuut.
Chioroglo probeert naar een medespeler te passen. Basile bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alfaro krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Álvarez Álvarez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backofen met een snelle inworp. Cecot rent richting de bal. Cecot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Broon de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chioroglo. Broon raakt geblesseerd tijdens het duel. Broon met een snel genomen vrije trap. Basile kopt de bal weg. Szajdel is nu in balbezit. Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan draait met de bal, schiet en ... Bá Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Basile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basile probeert naar een medespeler te passen. Damadyan heeft problemen om de bal te vangen. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Bá Long maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pausgaard rent richting de bal. Pausgaard passt de bal in één keer door. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - warrriors 3:1

87e minuut.
Zwierzchowski speelt de bal door. Alfaro kopt de bal weg. Backofen is nu in balbezit. Backofen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - warrriors 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Błekitni Stargard 56%, warrriors 44%.
FC Błekitni Stargard - warrriors 4:1