Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fax Bieniów KP Bielany
Próba 113 Tactiek nowa_v2
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.8 gemiddelde waardering 54.3
formidable Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień geeft een lange en hoge pass. Daar is Baquedano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmiglewski is nu in balbezit. Śmiglewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki rent richting de bal. Czarnecki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnecki haalt uit met een fantastische trap. Lenczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - KP Bielany 1:0

10e minuut.
Pachel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yayu met de inworp. Campos geeft de bal voor. Szymkowiak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Öndertürk passt de bal in één keer door. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki passt de bal met de wreef. Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Niwiński probeert naar een medespeler te passen. Campos is nu in balbezit. Campos met een sublieme pass. Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cerda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łachowski komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Campos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skupień met een sublieme pass. Öndertürk met een sublieme pass. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - KP Bielany 2:0

24e minuut.
Lagassa passt de bal met de wreef. Campos rent richting de bal. Campos passt de bal met de wreef. Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Paal! Lenczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lagassa passt de bal in één keer door. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk probeert naar een medespeler te passen. Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Campos geeft een lange en hoge pass. Czarnecki is nu in balbezit. Jaszka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czarnecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Niwiński neemt zijn aanloop. Lenczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

39e minuut.
Jáger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lagassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagassa passt de bal in één keer door. Daar is Öndertürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öndertürk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Öndertürk geeft een hoge lob. Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szymkowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Niwiński neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Śmiglewski rent richting de bal. Lagassa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Śmiglewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zawadzki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - KP Bielany 2:1

45e minuut.
Szymkowiak probeert naar een medespeler te passen. Szymkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Śmiglewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szymkowiak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szymkowiak kan niet meer verder spelen. Bărzoi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 34%, KP Bielany 66%.
Fax Bieniów - KP Bielany 2:1

50e minuut.
Szałęga geeft de bal voor. Baquedano speelt de bal door. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap. Lenczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Baquedano onderschept slim de pass. Baquedano passt de bal met de wreef. Campos rent richting de bal. Campos geeft de bal voor. Bărzoi krijgt zijn hoofd ertegen. Lenczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Campos neemt de hoekschop. Bărzoi springt en kopt de bal. Lenczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - KP Bielany 3:1

53e minuut.
Wikander rent richting de bal. Lagassa speelt de bal door. Klungelig pakt Campos de bal. Campos geeft de bal voor. Czarnecki krijgt zijn hoofd ertegen. Lenczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Baquedano passt de bal in één keer door. Skupień rent richting de bal. Skupień passt de bal met de wreef. Śmiglewski is nu in balbezit. Śmiglewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - KP Bielany 3:2

74e minuut.
Czarnecki controleert de bal met de borst. Małecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Czarnecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lagassa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lenczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap. Małecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Campos kan de bal niet met de borst controleren. Campos schiet op doel. Jaszka kopt de bal weg. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lenczewski trapt de bal weg. Lagassa kopt de bal weg. Klungelig pakt Szałęga de bal. Bărzoi is nu in balbezit. Bărzoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Szałęga speelt de bal door. Lagassa met een sublieme pass. Campos probeert naar een medespeler te passen. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Jáger rent richting de bal. Jáger geeft de bal voor. Yayu heeft problemen om de bal te vangen. Śmiglewski is nu in balbezit. Śmiglewski geeft een hoge lob. Paal!

87e minuut.
Łachowski geeft een hoge lob. Śmiglewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano is nu in balbezit. Śmiglewski onderschept slim de pass. Śmiglewski draait met de bal, schiet en ... Crăcilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 37%, KP Bielany 63%.
Fax Bieniów - KP Bielany 3:2