Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montezuma Comand 2005
moja5 Tactiek mkwnzd 1
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten very good
solid Passen formidable
formidable Verdedigen good


1e minuut.
Maniu is nu in balbezit. Maniu passt de bal in één keer door. Macovei probeert de bal aan de voet te houden. Babiarz rent richting de bal. Babiarz draait met de bal, schiet en ... Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Trung Giang passt de bal in één keer door. Mateiaş speelt de bal door. Maniu probeert naar een medespeler te passen. Macovei rent richting de bal. Macovei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lippo onderschept slim de pass. Lippo met een sublieme pass. Grznár speelt de bal door. Kantar rent richting de bal. Kantar schiet op doel. Luparini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Maniu is nu in balbezit. Maniu passt de bal zonder na te denken. Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei draait met de bal, schiet en ... Hermoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Comand 2005 1:0

15e minuut.
Martín García geeft een hoge lob. Daar is Afonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhoiu met een sublieme pass. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo haalt uit met een fantastische trap. Luparini bokst de bal weg.

20e minuut.
Kantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantar begaat een overtreding. Kantar krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Grznár speelt de bal door. Foriers is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kantar. Kantar krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

25e minuut.
Buhoiu speelt de bal door. Grznár is nu in balbezit. Grznár passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maqomayev de bal. Maqomayev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Łysik geeft de bal voor. Martín García is nu in balbezit. Babiarz onderschept slim de pass. Babiarz draait met de bal, schiet en ... Hermoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Comand 2005 2:0

41e minuut.
Łysik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maqomayev met een snelle inworp. Lippo rent richting de bal. Lippo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montezuma 51%, Comand 2005 49%.
Montezuma - Comand 2005 2:0

53e minuut.
Afonin speelt de bal door. Bellocq speelt de bal door. Mateiaş met een sublieme pass. Maniu rent richting de bal. Maniu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Maniu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jędrzejak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mateiaş passt de bal zonder na te denken. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Grznár rent richting de bal. Grznár passt de bal met de wreef. Lippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippo draait met de bal, schiet en ... Luparini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Comand 2005 2:1

73e minuut.
Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş is nu in balbezit. De Bruyn begaat een overtreding. Mateiaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mateiaş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jędrzejak geeft de bal voor. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang geeft de bal voor. Macovei krijgt zijn hoofd ertegen. Hermoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Grznár passt de bal in één keer door. De Bruyn speelt de bal door. Buhoiu met een sublieme pass. Lippo is nu in balbezit. Lippo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Montezuma - Comand 2005 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montezuma 49%, Comand 2005 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Montezuma - Comand 2005 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Łysik passt de bal in één keer door. Trung Giang met een sublieme pass. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz schiet op doel. Hermoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

101e minuut.
Foriers geeft een hoge lob. Macovei kopt de bal weg. Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz onderschept slim de pass. Babiarz haalt uit met een fantastische trap. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montezuma 58%, Comand 2005 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Montezuma - Comand 2005 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montezuma 47%, Comand 2005 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Montezuma - Comand 2005 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Lippo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Luparini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Macovei neemt zijn aanloop.
---
Buhoiu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Babiarz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Comand 2005 3:2
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Maqomayev neemt zijn aanloop. Luparini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Montezuma - Comand 2005 3:3
---
Mateiaş neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hermoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Comand 2005 4:3
---
De Bruyn legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Montezuma - Comand 2005 4:4
---
Trung Giang kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hermoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Grznár kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Comand 2005 4:5
---
Jędrzejak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
---