Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korona_mks Zagaje Gdów
ble Tactiek moja nowa t
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 59.2
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Atanasijević speelt de bal door. Tooming rent richting de bal. Tooming probeert naar een medespeler te passen. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Pulvirenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ranogajec passt de bal met de wreef. Konno is nu in balbezit. Konno met een sublieme pass. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Calangiu speelt de bal door. Heimdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimdal geeft een lange en hoge pass. Buga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Zagaje Gdów 1:0

24e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasijević rent richting de bal. Buga verovert de bal door een tackle van achteren. Buga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Haiqiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Haiqiang geeft de bal voor. Daar is Lăzărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahecha onderschept slim de pass. Mahecha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kajzerka probeert naar een medespeler te passen. Heimdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimdal passt de bal met de wreef. Buga rent richting de bal. Buga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Zagaje Gdów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona_mks 62%, Zagaje Gdów 38%.
korona_mks - Zagaje Gdów 2:0

55e minuut.
Galeoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeoni geeft een hoge lob. Buga is nu in balbezit. Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Zagaje Gdów 3:0

59e minuut.
Inworp. Konno met de inworp. Tooming speelt de bal door. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andronic komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Konno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tooming rent richting de bal. Tooming geeft een hoge lob. Mahecha rent richting de bal. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Zagaje Gdów 3:1

84e minuut.
Ranogajec geeft de bal voor. Inworp. Andronic met de inworp. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Pulvirenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
korona_mks - Zagaje Gdów 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korona_mks 63%, Zagaje Gdów 37%.
korona_mks - Zagaje Gdów 3:2