Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Haczów SPARTA JANOWIEC
1-5-3-2p Tactiek 433korekta
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.5 gemiddelde waardering 58.1
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Dueñas kopt de bal weg. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Méndez geeft de bal voor. Southin kopt de bal weg. Djemeşdjuan bokst de bal weg.

4e minuut.
Méndez geeft de bal voor. Cojocaru controleert de bal met de borst. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte schiet op doel. Djemeşdjuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - SPARTA JANOWIEC 1:0

4e minuut.
Southin geeft de bal voor. Daar is Kordana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barski rent richting de bal. Barski haalt uit met een fantastische trap. Maghiran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Haczów - SPARTA JANOWIEC 1:1

6e minuut.
Inworp. Rozner met de inworp. Starší speelt de bal door. Barski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Southin geeft een hoge lob. Daar is Roza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coppens bereikt de bal nog maar net als eerste. Barski verovert de bal door een tackle van achteren. Barski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Walicki passt de bal met de wreef. Barski rent richting de bal. Barski passt de bal met de wreef. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Walicki rent richting de bal. Walicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alköprü is nu in balbezit. Alköprü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - SPARTA JANOWIEC 1:2

38e minuut.
Barski passt de bal met de wreef. Alköprü heeft problemen om de bal te vangen. Rozner rent richting de bal. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - SPARTA JANOWIEC 1:3

39e minuut.
Rüfenacht passt de bal zonder na te denken. Méndez rent richting de bal. Méndez geeft een lange en hoge pass. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Haczów 47%, SPARTA JANOWIEC 53%.
LKS Haczów - SPARTA JANOWIEC 1:3

46e minuut.
Korte komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Starší bereikt de bal nog maar net als eerste. Starší passt de bal met de wreef. Rozner rent richting de bal. Rozner draait met de bal, schiet en ... Maghiran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - SPARTA JANOWIEC 1:4

66e minuut.
Dueñas rent richting de bal. Dueñas passt de bal zonder na te denken. Kordana probeert de bal aan de voet te houden. Burger is nu in balbezit. Burger geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Zelkowski onderschept slim de pass. Daar is Starší, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starší geeft een lange en hoge pass. Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozner haalt uit met een fantastische trap. Maghiran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starší met de inworp. Zelkowski rent richting de bal. Rüfenacht verovert de bal door een tackle van achteren. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Haczów 58%, SPARTA JANOWIEC 42%.
LKS Haczów - SPARTA JANOWIEC 1:4