Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola FC Umbertos
original2 Tactiek taksa 442a
36% Balbezit 64%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
41 gemiddelde waardering 55.2
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski passt de bal zonder na te denken. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - FC Umbertos 0:1

16e minuut.
Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk passt de bal met de wreef. Zabawa rent richting de bal. Király verovert de bal door een tackle van achteren. Király haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Wilcze Pola - FC Umbertos 1:1

19e minuut.
Zabawa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meinl met de inworp. Király rent richting de bal. Király schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Poulsen passt de bal met de wreef. Janning bereikt de bal nog maar net als eerste. Janning passt de bal met de wreef. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zioło onderschept slim de pass. Zioło geeft een hoge lob. Teodoru rent richting de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Wojciekiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - FC Umbertos 1:2

41e minuut.
Tarnawski passt de bal zonder na te denken. Poulsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Arnautović de bal. Arnautović haalt uit met een fantastische trap. Wojciekiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - FC Umbertos 1:3

43e minuut.
Meinl probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk rent richting de bal. Zioło schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zioło krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Pawelczyk geeft de bal voor. Klawikowski controleert de bal met de borst. Meinl is nu in balbezit. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 63%, FC Umbertos 37%.
KS Wilcze Pola - FC Umbertos 1:3

46e minuut.
Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru passt de bal met de wreef. Daar is Poulsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulsen geeft de bal voor. Teodoru springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tarnawski passt de bal zonder na te denken. Chkaf speelt de bal door. Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Wojciekiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - FC Umbertos 1:4

54e minuut.
Klungelig pakt Tarnawski de bal. Janning bereikt de bal nog maar net als eerste. Janning probeert naar een medespeler te passen. Arnautović rent richting de bal. Arnautović haalt uit met een fantastische trap. Wojciekiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klawikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinl onderschept slim de pass. Meinl passt de bal met de wreef. Padilla is nu in balbezit. Padilla haalt uit met een fantastische trap. Grocholak bokst de bal weg.

66e minuut.
Poulsen heeft problemen om de bal te vangen. Poulsen passt de bal met de wreef. Arnautović heeft problemen om de bal te vangen. Arnautović draait met de bal, schiet en ... Wojciekiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - FC Umbertos 1:5

76e minuut.
Rudas is nu in balbezit. Rudas geeft de bal voor. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru schiet op doel. Wojciekiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - FC Umbertos 1:6

78e minuut.
Poulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulsen passt de bal zonder na te denken. Arnautović rent richting de bal. Arnautović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - FC Umbertos 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 73%, FC Umbertos 27%.
KS Wilcze Pola - FC Umbertos 1:7