Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV 2004 Częstochowa Elektrociepłownia Pewex
p2 Tactiek Do przodu
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.9 gemiddelde waardering 57.7
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Buchnajzer is nu in balbezit. Buchnajzer passt de bal met de wreef. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Cabanas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 2004 Częstochowa - Elektrociepłownia Pewex 1:0

6e minuut.
Vecchia probeert naar een medespeler te passen. Jordan rent richting de bal. Jordan geeft de bal voor. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 2004 Częstochowa - Elektrociepłownia Pewex 2:0

8e minuut.
Vecchia rent richting de bal. Vecchia speelt de bal door. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 2004 Częstochowa - Elektrociepłownia Pewex 3:0

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Vecchia de bal onder controle te krijgen. Zolkin met een sublieme pass. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak schiet op doel. Cabanas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 2004 Częstochowa - Elektrociepłownia Pewex 4:0

21e minuut.
Vecchia probeert naar een medespeler te passen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan passt de bal zonder na te denken. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jabůrek verovert de bal door een tackle van achteren. Jabůrek speelt de bal door. Pączko rent richting de bal. Pączko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nonckiewicz trapt de bal weg van het doel. Daar is Troester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnowski probeert naar een medespeler te passen. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Cabanas bokst de bal weg.

41e minuut.
Buchnajzer met een snelle inworp. Vecchia speelt de bal door. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak haalt uit met een fantastische trap. Cabanas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 2004 Częstochowa - Elektrociepłownia Pewex 5:0

45e minuut.
Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak passt de bal in één keer door. Jordan is nu in balbezit. Jordan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Brzeszczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 2004 Częstochowa 45%, Elektrociepłownia Pewex 55%.
TSV 2004 Częstochowa - Elektrociepłownia Pewex 5:0

47e minuut.
Jordan probeert de bal met de borst te controleren. Cabanas probeert naar een medespeler te passen. Uglješa kopt de bal weg. Lozza rent richting de bal. Lozza draait met de bal, schiet en ... Nonckiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Serwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwy passt de bal in één keer door. Peiremans rent richting de bal. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Nonckiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 2004 Częstochowa - Elektrociepłownia Pewex 5:1

55e minuut.
Nimo geeft de bal voor. Uglješa rent richting de bal. Buchnajzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buchnajzer krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Vecchia is nu in balbezit. Vecchia passt de bal in één keer door. Miszczak rent richting de bal. Miszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jabůrek geeft de bal voor. Inworp. Brzeszczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchnajzer is nu in balbezit. Buchnajzer geeft een hoge lob. Cabanas bokst de bal weg. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV 2004 Częstochowa - Elektrociepłownia Pewex 6:1

64e minuut.
Lozza speelt de bal door. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans passt de bal met de wreef. Uglješa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uglješa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Buitenspel voor Lozza. Goede buitenspelval van de verdediging. Brzeszczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lisiecki onderschept slim de pass. Inworp. Pączko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozza haalt uit met een fantastische trap. Nonckiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV 2004 Częstochowa 48%, Elektrociepłownia Pewex 52%.
TSV 2004 Częstochowa - Elektrociepłownia Pewex 6:1