Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szmaragdy Lublin Gem PC
ANOLECRAB v7^wv3 Tactiek aniech
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.1 gemiddelde waardering 59.6
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Chiţulescu geeft een hoge lob. Garrecht is nu in balbezit. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - Gem PC 1:0

7e minuut.
Negreanu geeft een hoge lob. Brina kopt de bal weg. Klungelig pakt Fittock de bal. Sora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sora draait met de bal, schiet en ... Szmit bokst de bal weg.

15e minuut.
Inworp. Płonka met een snelle inworp. Chiţulescu is nu in balbezit. Chiţulescu geeft een lange en hoge pass. Garrecht maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - Gem PC 2:0

22e minuut.
Pau verovert de bal door een tackle van achteren. Sora bereikt de bal nog maar net als eerste. Fittock tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fittock krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Chaves Monjardim passt de bal zonder na te denken. Prestin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Płonka. Płonka krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Płonka passt de bal zonder na te denken. Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal in één keer door. Garrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrecht draait met de bal, schiet en ... Szymczycha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Fittock rent richting de bal. Kutzop verovert de bal door een tackle van achteren. Pau maakt een afschuwelijke overtreding. Kutzop raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kutzop kan niet meer verder spelen. Witkowski komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Płonka is nu in balbezit. Płonka passt de bal met de wreef. Daar is Pajarito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaragdy Lublin 54%, Gem PC 46%.
Szmaragdy Lublin - Gem PC 2:0

59e minuut.
Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarito onderschept slim de pass. Pajarito probeert naar een medespeler te passen. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garrecht rent richting de bal. Garrecht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - Gem PC 3:0

69e minuut.
Chaves Monjardim passt de bal in één keer door. Daar is Brina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fittock maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fittock naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Szmit met een sublieme pass. Brina kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Burkan de bal onder controle te krijgen. Sora is nu in balbezit. Sora geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Garrecht rent richting de bal. Ramos rent richting de bal. Garrecht rent richting de bal. Garrecht schiet op doel. Klezys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chaves Monjardim kopt de bal weg. Sora is nu in balbezit. Alì rent richting de bal. Sora onderschept slim de pass. Sora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Pajarito speelt de bal door. Brina probeert naar een medespeler te passen. Sora rent richting de bal. Sora schiet op doel. Szmit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - Gem PC 3:1

83e minuut.
Chaves Monjardim rent richting de bal. Chaves Monjardim passt de bal in één keer door. Sora is nu in balbezit. Sora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Burkan probeert naar een medespeler te passen. Ramos is nu in balbezit. Pajarito is nu in balbezit. Ramos onderschept slim de pass. Ramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Szymczycha trapt de bal weg. Brina rent richting de bal. Brina speelt de bal door. Sora rent richting de bal. Sora haalt uit met een fantastische trap. Szmit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaragdy Lublin 53%, Gem PC 47%.
Szmaragdy Lublin - Gem PC 3:1