Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrz Tarnów FC MIKOŁAJE
c Tactiek aga
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 61.6
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Gasparetti speelt de bal door. Tsopp is nu in balbezit. Tsopp speelt de bal door. Manzi is nu in balbezit. Manzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nawałka is nu in balbezit. Nawałka met een sublieme pass. Łaba probeert naar een medespeler te passen. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković schiet op doel. Le Floch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geletka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - FC MIKOŁAJE 0:1

24e minuut.
Þórvaldsson onderschept slim de pass. Þórvaldsson geeft de bal voor. Diaz kopt de bal weg. Gasparetti heeft problemen om de bal te vangen. Gasparetti geeft een hoge lob. Harčár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Łaba passt de bal zonder na te denken. Nyberg heeft problemen om de bal te vangen. Nawałka speelt de bal door. Bošković rent richting de bal. Bošković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Balsiger is nu in balbezit. Manzi onderschept slim de pass. Manzi speelt de bal door. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Daar is Diaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geletka is nu in balbezit. Nyberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geletka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ravelo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kozera kopt de bal weg. Tsopp is nu in balbezit. Tsopp met een sublieme pass. Manzi is nu in balbezit. Manzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wrz Tarnów - FC MIKOŁAJE 1:1

42e minuut.
Daar is Nyberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdem verovert de bal door een tackle van achteren. Özerdem geeft de bal voor. Bošković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - FC MIKOŁAJE 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 48%, FC MIKOŁAJE 52%.
Wrz Tarnów - FC MIKOŁAJE 1:2

47e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka passt de bal zonder na te denken. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Özerdem onderschept slim de pass. Özerdem passt de bal in één keer door. Geletka rent richting de bal. Geletka draait met de bal, schiet en ... Le Floch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - FC MIKOŁAJE 1:3

53e minuut.
Diaz geeft de bal voor. Geletka rent richting de bal. Geletka passt de bal zonder na te denken. Bošković is nu in balbezit. Bošković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Manzi kopt de bal weg. Gasparetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparetti met een sublieme pass. Kozera rent richting de bal. Kozera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Wlazłowski komt het veld opgelopen. Szatmári komt het veld opgelopen. Szwoch komt het veld opgelopen. Wołyniec komt het veld opgelopen. Piecha komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Diaz onderschept slim de pass. Diaz geeft een lange en hoge pass. Manzi rent richting de bal. Manzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - FC MIKOŁAJE 2:3

62e minuut.
Daar is Wołyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołyniec probeert naar een medespeler te passen. Geletka is nu in balbezit. Bošković is nu in balbezit. Bošković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nawałka geeft de bal voor. Klungelig pakt Sinicki de bal. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković passt de bal in één keer door. Sinicki verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković heeft problemen om de bal te vangen. Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković is nu in balbezit. Bošković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Manzi passt de bal in één keer door. Gasparetti is nu in balbezit. Gasparetti probeert naar een medespeler te passen. Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Puchniarz rent richting de bal. Łaba verovert de bal door een tackle van achteren. Łaba geeft de bal voor. Bošković maakt een snoekduik en kopt de bal. Le Floch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrz Tarnów - FC MIKOŁAJE 2:4

90e minuut.
Nyberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Franksson komt het veld opgelopen. Gasparetti komt bij de bal en schiet. Szatmári kopt de bal weg. Piecha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrz Tarnów 56%, FC MIKOŁAJE 44%.
Wrz Tarnów - FC MIKOŁAJE 2:4