Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Dworcowa Czapury OKS Kulos
x Tactiek KULOS!
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 50.9
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Balbuena met een sublieme pass. Ebetürk probeert de bal met de borst te controleren. Ebetürk passt de bal zonder na te denken. Quang Minh rent richting de bal. Quang Minh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gazda rent richting de bal. Gazda draait met de bal, schiet en ... Różycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Basioukas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borończyk met een snelle inworp. Quang Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Minh draait met de bal, schiet en ... Balbuena bokst de bal weg.

23e minuut.
Arroyo geeft een hoge lob. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk speelt de bal door. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Arroyo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grudziński met een snelle inworp. Ukleja rent richting de bal. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Chiniewicz rent richting de bal. Borończyk onderschept slim de pass. Gajownik verovert de bal door een tackle van achteren. Gajownik geeft de bal voor. Ukleja springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Quang Minh heeft problemen om de bal te vangen. Kłoskowski rent richting de bal. Quang Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Minh geeft de bal voor. Różycki springt en kopt de bal. Balbuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - Czapury OKS Kulos 1:0

36e minuut.
Kłoskowski geeft een hoge lob. Gazda kopt de bal weg. Chmielowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki onderschept slim de pass. Różycki geeft een hoge lob. Balbuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Borończyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Basioukas de bal. Gazda rent richting de bal. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - Czapury OKS Kulos 2:0

45e minuut.
Mastigiani probeert de bal met de borst te controleren. Mastigiani probeert naar een medespeler te passen. Gazda is nu in balbezit. Gazda geeft een lange en hoge pass. Quang Minh krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Dworcowa - Czapury OKS Kulos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dworcowa 35%, Czapury OKS Kulos 65%.
KS Dworcowa - Czapury OKS Kulos 3:0

46e minuut.
Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani speelt de bal door. Różycki rent richting de bal. Różycki haalt uit met een fantastische trap. Balbuena bokst de bal weg.

47e minuut.
Mastigiani probeert naar een medespeler te passen. Borończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borończyk geeft de bal voor. Różycki rent richting de bal. Różycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Birnicu rent richting de bal. Zieńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Zieńczuk passt de bal met de wreef. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja schiet op doel. Licznierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Quang Minh stond buitenspel. Xavier komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobyłecki komt het veld opgelopen. Szyszka komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Tosik met een sublieme pass. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Basioukas begaat een overtreding. Basioukas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Dworcowa 49%, Czapury OKS Kulos 51%.
KS Dworcowa - Czapury OKS Kulos 3:0