Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piwo Krosno Bitujące Bobry
Lech 4-1-3-2 Tactiek lepsza zmiana ;P
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
60.2 gemiddelde waardering 49
excellent Schieten good
formidable Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Drage bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki onderschept slim de pass. Górecki passt de bal met de wreef. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa draait met de bal, schiet en ... Czajka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Grelich geeft een hoge lob. Allori rent richting de bal. Allori geeft de bal voor. Hughes rent richting de bal. Hughes schiet op doel. Czajka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Allori probeert de bal aan de voet te houden. Maciaszek rent richting de bal. Maciaszek passt de bal in één keer door. Kaczka is nu in balbezit. Kaczka draait met de bal, schiet en ... Rosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Bitujące Bobry 0:1

28e minuut.
Conovalov is nu in balbezit. Conovalov passt de bal in één keer door. Górecki is nu in balbezit. Górecki geeft een hoge lob. Lakwa maakt een snoekduik en kopt de bal. Czajka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Daar is Kaczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijatović speelt de bal door. Kanar speelt de bal door. Hughes is nu in balbezit. Hughes schiet op doel. Czajka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Basałaj geeft de bal voor. Inworp. Plevka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Górecki geeft de bal voor. Lakwa krijgt zijn hoofd ertegen. Czajka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mijatović kopt de bal weg. Kanar heeft problemen om de bal te vangen. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa haalt uit met een fantastische trap. Czajka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mijatović is nu in balbezit. Mijatović met een sublieme pass. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piwo Krosno - Bitujące Bobry 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 32%, Bitujące Bobry 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piwo Krosno - Bitujące Bobry 1:1

53e minuut.
Plevka bereikt de bal nog maar net als eerste. Plevka geeft een hoge lob. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes draait met de bal, schiet en ... Czajka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Bitujące Bobry 2:1

58e minuut.
Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrucha begaat een overtreding. Górecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plevka met een snel genomen vrije trap. Hughes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Fetoshi speelt de bal door. Acabado geeft een hoge lob. Górecki speelt de bal door. Hughes rent richting de bal. Hughes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Bitujące Bobry 3:1

80e minuut.
Lakwa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grelich. Lakwa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mijatović komt bij de bal en schiet. Hughes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Plevka probeert de bal met de borst te controleren. Plevka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Basałaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hughes is nu in balbezit. Hughes haalt uit met een fantastische trap. Czajka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Bitujące Bobry 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 28%, Bitujące Bobry 72%.
Piwo Krosno - Bitujące Bobry 4:1