Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motorek FC Burdasz Team
laga Tactiek LuisFigo
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 60.1
good Schieten formidable
good Passen formidable
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Mondfahrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondfahrt probeert naar een medespeler te passen. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Gavazzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Puc controleert de bal met de borst. Sendoni rent richting de bal. Sendoni passt de bal met de wreef. Chachuła rent richting de bal. Chachuła haalt uit met een fantastische trap. Horwat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Sendoni passt de bal in één keer door. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła passt de bal zonder na te denken. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Avdeyinko kopt de bal weg. Sendoni rent richting de bal. Sendoni passt de bal met de wreef. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła haalt uit met een fantastische trap. Horwat bokst de bal weg.

10e minuut.
Pievano is nu in balbezit. Pievano geeft de bal voor. Băşulescu kopt de bal weg. Chachuła rent richting de bal. Chachuła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu passt de bal in één keer door. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła draait met de bal, schiet en ... Horwat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hove rent richting de bal. Hove geeft een lange en hoge pass. Kosgei kopt de bal weg. Sendoni is nu in balbezit. Sendoni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kosgei heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sendoni verovert de bal door een tackle van achteren. Sendoni probeert naar een medespeler te passen. Chachuła rent richting de bal. Chachuła haalt uit met een fantastische trap. Horwat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Burdasz Team 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Rajnič de bal. Hove geeft een hoge lob. Daar is Previti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pievano zal de hoekschop nemen. Chachuła kopt de bal weg. Sendoni heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Horwat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Burdasz Team 0:2

37e minuut.
Myllypuro geeft een lange en hoge pass. Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Băşulescu speelt de bal door. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła schiet op doel. Horwat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pievano passt de bal in één keer door. Sendoni is nu in balbezit. Sendoni probeert naar een medespeler te passen. Chachuła rent richting de bal. Chachuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mingqi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pożegowiak de bal. Pievano rent richting de bal. Pievano geeft een hoge lob. Băşulescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła is nu in balbezit. Sendoni is nu in balbezit. Sendoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Burdasz Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 71%, Burdasz Team 29%.
Motorek FC - Burdasz Team 0:3

46e minuut.
Lüdemann komt het veld opgelopen. Młynarz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Mondfahrt met een snelle inworp. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna schiet op doel. Năstăsescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sendoni verovert de bal door een tackle van achteren. Sendoni met een sublieme pass. Pievano speelt de bal door. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła schiet op doel. Horwat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pievano probeert naar een medespeler te passen. Sendoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendoni probeert naar een medespeler te passen. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła draait met de bal, schiet en ... Horwat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Burdasz Team 0:4

61e minuut.
Klungelig pakt Băşulescu de bal. Previti rent richting de bal. Rajnič met een sublieme pass. Hove geeft een hoge lob. Chachuła maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Horwat met een harde bal richting middenveld. Sendoni probeert naar een medespeler te passen. Chachuła rent richting de bal. Chachuła draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Horwat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kosgei probeert de bal met de borst te controleren. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła passt de bal met de wreef. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu passt de bal met de wreef. Sendoni probeert naar een medespeler te passen. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła schiet op doel. Horwat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Myllypuro passt de bal in één keer door. Sendoni rent richting de bal. Sendoni met een sublieme pass. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 66%, Burdasz Team 34%.
Motorek FC - Burdasz Team 0:4