Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS LAJKONIK 2610 KS Naftowa
442 Tactiek offensive 2
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 55.2
adequate Schieten formidable
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


1e minuut.
de Lara rent richting de bal. Tseberopoulos onderschept slim de pass. Tseberopoulos passt de bal zonder na te denken. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sermeño passt de bal met de wreef. Kalina heeft problemen om de bal te vangen. Kalina met een sublieme pass. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Szklarski is nu in balbezit. Szklarski geeft een hoge lob. Salvador kopt de bal weg. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Oryszko heeft problemen om de bal te vangen. Kalina rent richting de bal. Kalina passt de bal zonder na te denken. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos probeert naar een medespeler te passen. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel. Aslantaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

17e minuut.
Sermeño geeft een lange en hoge pass. İlhanlı kopt de bal weg. Sermeño is nu in balbezit. Sermeño geeft de bal voor. Tseberopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. Aslantaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tkachev is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Szklarski ... Strafschop! Tkachev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tseberopoulos neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Salvador is nu in balbezit. Salvador geeft de bal voor. Tseberopoulos kopt de bal weg. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tkachev kopt de bal weg. Szklarski heeft problemen om de bal te vangen. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos schiet op doel. Aslantaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Szklarski rent richting de bal. Szklarski passt de bal met de wreef. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Aslantaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - KS Naftowa 0:1

27e minuut.
Havrda geeft een lange en hoge pass. Masse kopt de bal weg. Salvador met een sublieme pass. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tseberopoulos passt de bal met de wreef. İlhanlı is nu in balbezit. Tseberopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tseberopoulos krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Salvador passt de bal zonder na te denken. Tseberopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Havrda. Havrda krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Salvador probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos passt de bal in één keer door. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Kalina speelt de bal door. Tkachev rent richting de bal. Tkachev passt de bal in één keer door. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. Aslantaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Salvador probeert naar een medespeler te passen. Tseberopoulos probeert naar een medespeler te passen. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Aslantaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - KS Naftowa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 77%, KS Naftowa 23%.
KS LAJKONIK 2610 - KS Naftowa 0:2

47e minuut.
İlhanlı geeft een lange en hoge pass. Sermeño probeert naar een medespeler te passen. Kalina rent richting de bal. Kalina geeft een lange en hoge pass. Sermeño geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador verovert de bal door een tackle van achteren. Salvador geeft een hoge lob. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vişinescu speelt de bal door. Daar is Hermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermann speelt de bal door. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Sermeño probeert naar een medespeler te passen. Kalina heeft problemen om de bal te vangen. Kalina speelt de bal door. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Aslantaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İlhanlı heeft problemen om de bal te vangen. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - KS Naftowa 0:3

54e minuut.
Tseberopoulos is nu in balbezit. İlhanlı met een sublieme pass. Kalina speelt de bal door. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Salvador met een sublieme pass. Tkachev rent richting de bal. Szklarski rent richting de bal. Tkachev verovert de bal door een tackle van achteren. Tkachev schiet op doel. Aslantaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Salvador rent richting de bal. Benaset rent richting de bal. Benaset geeft een lange en hoge pass. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sermeño de bal. Sermeño geeft een lange en hoge pass. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos schiet op doel. Aslantaş bokst de bal weg.

60e minuut.
Havrda heeft problemen om de bal te vangen. Sermeño is nu in balbezit. Sermeño probeert naar een medespeler te passen. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Salvador met een sublieme pass. Tkachev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Havrda. Havrda krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Tkachev is nu in balbezit. İlhanlı met een sublieme pass. Tkachev met een sublieme pass. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kalina met een sublieme pass. Tkachev is nu in balbezit. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel. Aslantaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - KS Naftowa 0:4

68e minuut.
Benaset passt de bal zonder na te denken. Bychowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Sermeño met een sublieme pass. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benaset met de inworp. Tseberopoulos is nu in balbezit. Tseberopoulos geeft de bal voor. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Sermeño de bal. Sermeño probeert naar een medespeler te passen. Tkachev rent richting de bal. Tkachev schiet op doel. Aslantaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - KS Naftowa 0:5

88e minuut.
Kalina verovert de bal door een tackle van achteren. Kalina met een sublieme pass. Sermeño met een sublieme pass. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sermeño passt de bal met de wreef. Kalina rent richting de bal. Kalina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tkachev de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 80%, KS Naftowa 20%.
KS LAJKONIK 2610 - KS Naftowa 0:5