Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kasinka Mała FC Rembertovia
433 off Tactiek a2
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 65.7
goed Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Mazzuca kopt de bal weg. Lääs is nu in balbezit. Lääs probeert naar een medespeler te passen. Suchecki rent richting de bal. Suchecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Vála probeert naar een medespeler te passen. Lääs is nu in balbezit. Lääs passt de bal met de wreef. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki haalt uit met een fantastische trap. Geršovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Lääs met een snelle inworp. Vála met een sublieme pass. Lääs is nu in balbezit. Lääs geeft de bal voor. Zaccheria springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lääs is nu in balbezit. Lääs geeft een lange en hoge pass. Vicente Rico rent richting de bal. Zaccheria verovert de bal door een tackle van achteren. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Daar is Lääs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vála rent richting de bal. Vála passt de bal zonder na te denken. Suchecki rent richting de bal. Suchecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Zaccheria rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śmigło. Zaccheria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazzuca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lääs rent richting de bal. Lääs speelt de bal door. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki draait met de bal, schiet en ... Geršovas bokst de bal weg.

44e minuut.
Suchecki kopt de bal weg. Vicente Rico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria haalt uit met een fantastische trap. Geršovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasinka Mała FC - Rembertovia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasinka Mała FC 68%, Rembertovia 32%.
Kasinka Mała FC - Rembertovia 0:1

49e minuut.
Lääs is nu in balbezit. Lääs met een sublieme pass. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki draait met de bal, schiet en ... Vicente Rico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Vála met een sublieme pass. Lääs is nu in balbezit. Lääs passt de bal met de wreef. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki haalt uit met een fantastische trap. Geršovas bokst de bal weg.

59e minuut.
Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski geeft de bal voor. Zaccheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... Geršovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Piesik onderschept slim de pass. Piesik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigmund met een snelle inworp. Anghelache geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lääs rent richting de bal. Lääs passt de bal in één keer door. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki draait met de bal, schiet en ... Geršovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasinka Mała FC - Rembertovia 0:2

80e minuut.
Vála met een sublieme pass. Lääs rent richting de bal. Lääs passt de bal zonder na te denken. Borkenhagen heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lääs bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääs passt de bal in één keer door. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki haalt uit met een fantastische trap. Geršovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasinka Mała FC - Rembertovia 0:3

87e minuut.
Zaccheria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vicente Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Rico geeft een hoge lob. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasinka Mała FC 71%, Rembertovia 29%.
Kasinka Mała FC - Rembertovia 0:3