Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wojownicy Końca Stawki KS Żmigrodzianka
5-4-1 Tactiek Główna
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 62.2
adequate Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Stylak is nu in balbezit. Spătaru probeert naar een medespeler te passen. Callewaert heeft problemen om de bal te vangen. Callewaert geeft de bal voor. Węgrzyn springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Węgrzyn kopt de bal weg. Valz heeft problemen om de bal te vangen. Stylak onderschept slim de pass. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. Aguilar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Brøndum passt de bal met de wreef. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Constantinides. Węgrzyn raakt geblesseerd tijdens het duel. Stylak komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Galatoulas passt de bal met de wreef. Grześkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylak onderschept slim de pass. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojownicy Końca Stawki 77%, KS Żmigrodzianka 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wojownicy Końca Stawki - KS Żmigrodzianka 0:0

51e minuut.
Spătaru passt de bal in één keer door. Stylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Valz begaat een overtreding. Valz krijgt een gele kaart. Stylak raakt geblesseerd tijdens het duel. Spătaru wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru onderschept slim de pass. Spătaru passt de bal in één keer door. Stylak heeft problemen om de bal te vangen. Stylak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Stefaniuk kopt de bal weg. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rák. Rák krijgt een gele kaart. Peyer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wołczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Grześkowiak geeft een lange en hoge pass. Borgosz kopt de bal weg. Wojtowicz heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzyn onderschept slim de pass. Węgrzyn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Rák is nu in balbezit. Rák geeft de bal voor. Spătaru speelt de bal door. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Callewaert geeft een lange en hoge pass. Stylak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojownicy Końca Stawki - KS Żmigrodzianka 0:1

66e minuut.
Stefaniuk geeft de bal voor. Rák geeft de bal voor. Callewaert kopt de bal weg. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Praski de bal onder controle te krijgen. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert passt de bal in één keer door. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Stylak is nu in balbezit. Brøndum begaat een overtreding. Stylak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brøndum speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stylak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak geeft de bal voor. Callewaert speelt de bal door. Daar is Węgrzyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Praski passt de bal in één keer door. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert geeft een lange en hoge pass. Węgrzyn maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Valz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru passt de bal in één keer door. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojownicy Końca Stawki 80%, KS Żmigrodzianka 20%.
Wojownicy Końca Stawki - KS Żmigrodzianka 0:1