Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka Stormblast
433 Tactiek top2
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.3 gemiddelde waardering 53.3
weak Schieten outstanding
weak Passen solid
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Krótki met een sublieme pass. Linden is nu in balbezit. Linden passt de bal met de wreef. Boski is nu in balbezit. Boski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:1

7e minuut.
Ochódzki geeft een hoge lob. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki speelt de bal door. Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Linden de bal. Linden passt de bal zonder na te denken. Boski rent richting de bal. Boski haalt uit met een fantastische trap. Edelman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:3

16e minuut.
Dyluś speelt de bal door. Boski controleert de bal met de borst. Dyluś rent richting de bal. Boski is nu in balbezit. Boski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Krótki probeert de bal aan de voet te houden. Linden rent richting de bal. Klungelig pakt Linden de bal. Linden haalt uit met een fantastische trap. Edelman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Boski de bal. Boski probeert naar een medespeler te passen. Linden heeft problemen om de bal te vangen. Linden draait met de bal, schiet en ... Edelman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:4

23e minuut.
Kuler probeert naar een medespeler te passen. Linden is nu in balbezit. Linden met een sublieme pass. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Licheński passt de bal zonder na te denken. Dyluś met een sublieme pass. Boski is nu in balbezit. Boski draait met de bal, schiet en ... Edelman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:5

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyluś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boski met een sublieme pass. Linden rent richting de bal. Linden draait met de bal, schiet en ... Edelman bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:6

27e minuut.
Kmieciak geeft een hoge lob. Linden controleert de bal met de borst. Linden passt de bal zonder na te denken. Boski rent richting de bal. Boski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Załuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki verovert de bal door een tackle van achteren. Krótki met een sublieme pass. Linden is nu in balbezit. Linden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Barański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:7

30e minuut.
Opioła speelt de bal door. Zachwyc rent richting de bal. Boski verovert de bal door een tackle van achteren. Boski draait met de bal, schiet en ... Edelman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Linden rent richting de bal. Linden haalt uit met een fantastische trap. Edelman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:8

32e minuut.
Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden passt de bal zonder na te denken. Krótki speelt de bal door. Boski rent richting de bal. Boski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:9

35e minuut.
Linden speelt de bal door. Boski is nu in balbezit. Boski passt de bal in één keer door. Licheński rent richting de bal. Licheński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:10

37e minuut.
Boski rent richting de bal. Boski passt de bal in één keer door. Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aniszewski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Remień geeft een lange en hoge pass. Linden kopt de bal weg. Klungelig pakt Linden de bal. Boski is nu in balbezit. Boski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski draait met de bal, schiet en ... Edelman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Placuszek verovert de bal door een tackle van achteren. Placuszek speelt de bal door. Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden draait met de bal, schiet en ... Edelman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:11

44e minuut.
Daar is Ochódzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boski rent richting de bal. Boski passt de bal met de wreef. Linden rent richting de bal. Linden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dąb Dąbrowa Białostocka 70%, Stormblast 30%.
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:12

47e minuut.
Linden passt de bal zonder na te denken. Daar is Dyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Boski is nu in balbezit. Boski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Edelman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Linden is nu in balbezit. Linden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:13

47e minuut.
Zachwyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachwyc passt de bal met de wreef. Kuler is nu in balbezit. Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden draait met de bal, schiet en ... Edelman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kmieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieciak met een sublieme pass. Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden haalt uit met een fantastische trap. Edelman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:14

53e minuut.
Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Licheński rent richting de bal. Licheński passt de bal met de wreef. Linden rent richting de bal. Linden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Barański geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyluś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boski rent richting de bal. Boski haalt uit met een fantastische trap. Edelman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Linden rent richting de bal. Linden draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:15

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Edelman niet meer kan verder spelen. Hałabura komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kuler rent richting de bal. Linden verovert de bal door een tackle van achteren. Linden speelt de bal door. Boski heeft problemen om de bal te vangen. Boski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:16

64e minuut.
Linden speelt de bal door. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś passt de bal met de wreef. Boski rent richting de bal. Boski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:17

64e minuut.
Samborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samborski passt de bal zonder na te denken. Linden is nu in balbezit. Linden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:18

67e minuut.
Dyluś passt de bal in één keer door. Barański bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski verovert de bal door een tackle van achteren. Boski draait met de bal, schiet en ... Hałabura werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Linden rent richting de bal. Linden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:19

69e minuut.
Zachwyc kopt de bal weg. Klungelig pakt Kmieciak de bal. Kmieciak passt de bal in één keer door. Linden heeft problemen om de bal te vangen. Linden schiet op doel. De bal raakt de paal. Licheński rent richting de bal. Licheński probeert naar een medespeler te passen. Boski is nu in balbezit. Boski schiet op doel. Hałabura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:20

74e minuut.
Licheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Licheński met een sublieme pass. Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden schiet op doel. Hałabura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:21

78e minuut.
Inworp. Ciświcki komt het veld opgelopen. Ochódzki met een snelle inworp. Kubowicz rent richting de bal. Kubowicz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Linden kopt de bal weg. Daar is Barański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciświcki rent richting de bal. Ciświcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:22

79e minuut.
Opioła probeert naar een medespeler te passen. Zachwyc heeft problemen om de bal te vangen. Ciświcki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciświcki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Aniszewski trapt de bal weg. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś speelt de bal door. Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden haalt uit met een fantastische trap. Hałabura bokst de bal weg. Linden rent richting de bal. Linden schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:23

82e minuut.
Ciświcki passt de bal in één keer door. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Kmieciak met een sublieme pass. Linden is nu in balbezit. Linden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Aniszewski is nu in balbezit. Aniszewski geeft een hoge lob. Linden is nu in balbezit. Linden draait met de bal, schiet en ... Hałabura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dąb Dąbrowa Białostocka 78%, Stormblast 22%.
LKS Dąb Dąbrowa Białostocka - Stormblast 0:24