Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meexiki Unia Oświęcim 97
4--4--2 Tactiek No nie wiem
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
60 gemiddelde waardering 59.2
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Quassi is nu in balbezit. Ivan is nu in balbezit. Dorobanţ begaat een overtreding. Dorobanţ krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Wieliczko rent richting de bal. González Flores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wieliczko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wieliczko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dorobanţ springt en kopt de bal. Bernandes bokst de bal weg.

12e minuut.
Kuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Flores met een snelle inworp. Zhekov geeft een lange en hoge pass. Ertekin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Unia Oświęcim 97 1:0

15e minuut.
Idino rent richting de bal. Idino speelt de bal door. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meexiki - Unia Oświęcim 97 1:1

16e minuut.
González Flores onderschept slim de pass. González Flores passt de bal met de wreef. Quassi is nu in balbezit. Ivan is nu in balbezit. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Ertekin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quassi haalt uit met een fantastische trap. Ertekin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Kuś begaat een overtreding. Ivan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuś geeft een hoge lob. Zhekov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru passt de bal zonder na te denken. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Unia Oświęcim 97 1:2

35e minuut.
Wasiluk kopt de bal weg. González Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieliczko begaat een overtreding. Wieliczko krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Tognochi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognochi probeert naar een medespeler te passen. Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Unia Oświęcim 97 1:3

39e minuut.
Marysek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Idino met een snelle inworp. Siboiu geeft een lange en hoge pass. Vărzaru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase passt de bal zonder na te denken. Siboiu speelt de bal door. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ schiet op doel. Bernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meexiki 49%, Unia Oświęcim 97 51%.
Meexiki - Unia Oświęcim 97 1:3

46e minuut.
Inworp. Tognochi met de inworp. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Unia Oświęcim 97 1:4

53e minuut.
Wieliczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieliczko geeft een lange en hoge pass. Marysek heeft problemen om de bal te vangen. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... Bernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vărzaru rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Unia Oświęcim 97 1:5

54e minuut.
Waśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśko geeft een hoge lob. Daar is Kuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quassi rent richting de bal. Quassi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quassi rent richting de bal. Ivan rent richting de bal. Ivan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Unia Oświęcim 97 2:5

58e minuut.
Siboiu is nu in balbezit. Marysek begaat een overtreding. Siboiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Idino met een snel genomen vrije trap. Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. Bernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocięba komt het veld opgelopen. Papierz komt het veld opgelopen. Kijoś komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kocięba onderschept slim de pass. Kocięba geeft de bal voor. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Bernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Unia Oświęcim 97 2:6

69e minuut.
Waśko geeft een hoge lob. Prityka rent richting de bal. Ivan onderschept slim de pass. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Ertekin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Unia Oświęcim 97 3:6

74e minuut.
Waśko rent richting de bal. Dorobanţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dorobanţ passt de bal zonder na te denken. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Bernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Klungelig pakt Wieliczko de bal. Zhekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieliczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieliczko passt de bal met de wreef. Papierz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Wieliczko verovert de bal door een tackle van achteren. Wieliczko met een sublieme pass. Daar is Tognochi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tognochi geeft een lange en hoge pass. Dorobanţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meexiki - Unia Oświęcim 97 3:7

80e minuut.
Vărzaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Tognochi de bal. Tognochi passt de bal zonder na te denken. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wasiluk verovert de bal door een tackle van achteren. Ertekin geeft de bal voor. Tognochi kopt de bal weg. Daar is Vărzaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Bernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Radziejowski geeft de bal voor. Ivan kopt de bal weg. Zarkadis is nu in balbezit. Zarkadis geeft een lange en hoge pass. Ivan springt en kopt de bal. Ertekin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Grzywiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieliczko verovert de bal door een tackle van achteren. Wieliczko passt de bal met de wreef. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Bernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meexiki 58%, Unia Oświęcim 97 42%.
Meexiki - Unia Oświęcim 97 3:7