Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tatrzańskie Lusińska Targówek
nowa Tactiek Rado
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
9 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 62
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Rovira rent richting de bal. Rovira passt de bal in één keer door. Bratosławski rent richting de bal. Bahele onderschept slim de pass. Bahele draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Krukowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahele is nu in balbezit. Bahele passt de bal met de wreef. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Krukowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bratosławski. Krukowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Fragos met een snel genomen vrije trap. Bahele maakt een snoekduik en kopt de bal. Oziewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - Lusińska Targówek 0:1

10e minuut.
Bryk met een sublieme pass. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratosławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahele onderschept slim de pass. Bahele draait met de bal, schiet en ... Oziewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kolonko de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - Lusińska Targówek 0:2

14e minuut.
Fragos passt de bal zonder na te denken. Daar is Rovira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovira passt de bal met de wreef. Bahele is nu in balbezit. Bahele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bahele passt de bal met de wreef. Krukowski is nu in balbezit. Llano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Llano krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk geeft een lange en hoge pass. Bahele probeert naar een medespeler te passen. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira schiet op doel. Oziewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bryk probeert naar een medespeler te passen. Bahele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratosławski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bratosławski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Fragos met een sublieme pass. Bryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhut maakt een afschuwelijke overtreding. Korhut krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bryk raakt geblesseerd tijdens het duel. Fragos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bahele kopt de bal weg. Klungelig pakt Bratosławski de bal. Bahele is nu in balbezit. Bahele haalt uit met een fantastische trap. Oziewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - Lusińska Targówek 0:3

42e minuut.
Fabri passt de bal met de wreef. Bahele is nu in balbezit. Lepper rent richting de bal. Bahele verovert de bal door een tackle van achteren. Bahele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - Lusińska Targówek 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tatrzańskie 61%, Lusińska Targówek 39%.
Fc Tatrzańskie - Lusińska Targówek 0:4

49e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bratosławski. Krukowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Fragos komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Calangiu rent richting de bal. Calangiu geeft een lange en hoge pass. Kolonko kopt de bal weg. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffelse geeft een hoge lob. Arias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Korhut rent richting de bal. Korhut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tatrzańskie - Lusińska Targówek 1:4

71e minuut.
Ruffelse is nu in balbezit. Motyka is nu in balbezit. Motyka speelt de bal door. Korhut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Doeltrap. Paskuda komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bryk probeert naar een medespeler te passen. Krukowski rent richting de bal. Llano begaat een overtreding. Krukowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Bahele kopt de bal weg. Krukowski rent richting de bal. Fabri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krukowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Krukowski kan niet meer verder spelen. Skabara komt het veld opgelopen. Bontempi komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Baklavacı speelt de bal door. Fragos rent richting de bal. Fragos passt de bal zonder na te denken. Rovira is nu in balbezit. Rovira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tatrzańskie 51%, Lusińska Targówek 49%.
Fc Tatrzańskie - Lusińska Targówek 1:4