Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS MODRZEW Viva la JUVE
ok Tactiek meczowa
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Kežman is nu in balbezit. Kežman passt de bal in één keer door. Koonings kan de bal niet met de borst controleren. Škorić rent richting de bal. Škorić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Koonings geeft een hoge lob. Kangru heeft problemen om de bal te vangen. Kangru probeert naar een medespeler te passen. Caramarin rent richting de bal. Caramarin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paliło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferraris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraris geeft de bal voor. Ratyński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Barbarski rent richting de bal. Caramarin verovert de bal door een tackle van achteren. Caramarin passt de bal zonder na te denken. Bucăţelu is nu in balbezit. Bucăţelu haalt uit met een fantastische trap. Gawinecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Wlazłowski onderschept slim de pass. Wlazłowski geeft een hoge lob. Ratyński kopt de bal weg. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić schiet op doel. Călugăru bokst de bal weg.

24e minuut.
Stankiewicz speelt de bal door. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin passt de bal met de wreef. Barbarski geeft de bal voor. Ratyński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Miranda geeft een lange en hoge pass. Szerc kopt de bal weg. Bucăţelu is nu in balbezit. Bucăţelu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Viva la JUVE 1:0

35e minuut.
Ratyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bergström komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Miranda geeft de bal voor. Kangru probeert de bal aan de voet te houden. Kežman met een sublieme pass. Bergström rent richting de bal. Bergström haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lucero speelt de bal door. Wlazłowski is nu in balbezit. Wlazłowski speelt de bal door. Bergström rent richting de bal. Bergström haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS MODRZEW 63%, Viva la JUVE 37%.
AKS MODRZEW - Viva la JUVE 1:0

50e minuut.
Lucero met een sublieme pass. Bergström is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tworkowski. Tworkowski krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Ferraris met een snelle inworp. Škorić geeft een hoge lob. Bergström rent richting de bal. Bergström draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKS MODRZEW - Viva la JUVE 1:1

52e minuut.
Lucero onderschept slim de pass. Lucero geeft een lange en hoge pass. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Kežman geeft de bal voor. Škorić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Koonings geeft een hoge lob. Kangru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangru met een sublieme pass. Bucăţelu rent richting de bal. Bucăţelu schiet op doel. Gawinecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bergström rent richting de bal. Stankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stankiewicz geeft een hoge lob. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kangru geeft een lange en hoge pass. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero geeft de bal voor. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Koonings geeft de bal voor. Miranda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medić met een sublieme pass. Škorić rent richting de bal. Škorić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Viva la JUVE 1:2

71e minuut.
Doeltrap. Lamparski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bucăţelu kopt de bal weg. Foletto heeft problemen om de bal te vangen. Caramarin rent richting de bal. Caramarin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKS MODRZEW - Viva la JUVE 2:2

75e minuut.
Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bergström is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Waczków komt het veld opgelopen. Wlazłowski wilt de vrije trap nemen. Călugăru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS MODRZEW - Viva la JUVE 2:3

81e minuut.
Lamparski met een sublieme pass. Waczków rent richting de bal. Paliło maakt een afschuwelijke overtreding. Paliło krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kežman speelt de bal door. Bergström heeft problemen om de bal te vangen. Bergström speelt de bal door. Škorić rent richting de bal. Škorić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS MODRZEW 60%, Viva la JUVE 40%.
AKS MODRZEW - Viva la JUVE 2:3