Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria FC Legion KOLNO
abra Tactiek anathema
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 27
7 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 63.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Diaconu is nu in balbezit. Diaconu passt de bal met de wreef. Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk schiet op doel. Jara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria FC - Legion KOLNO 1:0

11e minuut.
Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak met een sublieme pass. Leszek rent richting de bal. Leszek geeft de bal voor. Pauri springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Pauri kopt de bal weg. Pyrka rent richting de bal. Pyrka passt de bal met de wreef. Daar is Bódi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bódi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obring heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pauri verovert de bal door een tackle van achteren. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obring legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obring krijgt een gele kaart. Bódi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pauri neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mallek bokst de bal weg.

32e minuut.
Längst is nu in balbezit. Längst passt de bal met de wreef. Pyrka speelt de bal door. Bódi is nu in balbezit. Bódi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pyrka is nu in balbezit. Pyrka geeft een hoge lob. Baszczyński rent richting de bal. Pauri onderschept slim de pass. Pauri draait met de bal, schiet en ... Mallek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Leszek rent richting de bal. Leszek geeft de bal voor. Pauri krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Cascudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria FC - Legion KOLNO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria FC 70%, Legion KOLNO 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria FC - Legion KOLNO 1:1

49e minuut.
Ślęziak geeft de bal voor. Świstak kopt de bal weg. Leszek is nu in balbezit. Leszek geeft een hoge lob. Pauri maakt een snoekduik en kopt de bal. Mallek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pyrka is nu in balbezit. Pyrka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cascudo de bal. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek passt de bal zonder na te denken. Cascudo heeft problemen om de bal te vangen. Pauri rent richting de bal. Pauri draait met de bal, schiet en ... Mallek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mallek met een sublieme pass. Diaconu speelt de bal door. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Jara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria FC - Legion KOLNO 2:1

59e minuut.
Bódi rent richting de bal. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascudo begaat een overtreding. Cascudo krijgt een gele kaart. Pauri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kemercioğlu wilt de vrije trap nemen. Mallek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kemercioğlu speelt de bal door. Bódi heeft problemen om de bal te vangen. Bódi probeert naar een medespeler te passen. Pauri rent richting de bal. Pauri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria FC - Legion KOLNO 2:2

86e minuut.
Grubizna verovert de bal door een tackle van achteren. Grubizna speelt de bal door. Pyrka probeert naar een medespeler te passen. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Grzegórzecki speelt de bal door. Leszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszek passt de bal zonder na te denken. Pauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria FC 73%, Legion KOLNO 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria FC - Legion KOLNO 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Längst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyrka speelt de bal door. Kemercioğlu is nu in balbezit. Kemercioğlu geeft een hoge lob. Pauri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

98e minuut.
Pyrka passt de bal in één keer door. Kemercioğlu rent richting de bal. Kemercioğlu passt de bal in één keer door. Bódi rent richting de bal. Bódi draait met de bal, schiet en ... Mallek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cruysen kopt de bal weg. Bódi geeft een lange en hoge pass. Baszczyński rent richting de bal. Pauri onderschept slim de pass. Pauri draait met de bal, schiet en ... Mallek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cruysen verovert de bal door een tackle van achteren. Leszek is nu in balbezit. Leszek geeft een lange en hoge pass. Mallek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cascudo heeft problemen om de bal te vangen. Pauri onderschept slim de pass. Pauri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria FC - Legion KOLNO 2:3

102e minuut.
Baszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Świstak is nu in balbezit. Świstak met een sublieme pass. Leszek is nu in balbezit. Leszek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

104e minuut.
Längst met een snelle inworp. Ślęziak met een sublieme pass. Grzegórzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzegórzecki geeft een lange en hoge pass. Pauri maakt een snoekduik en kopt de bal. Mallek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria FC - Legion KOLNO 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria FC 70%, Legion KOLNO 30%.
Victoria FC - Legion KOLNO 2:4

113e minuut.
Świstak passt de bal zonder na te denken. Montaño probeert naar een medespeler te passen. Zarycki met een sublieme pass. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă draait met de bal, schiet en ... Jara bokst de bal weg. Bódi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madejczyk komt het veld opgelopen. Montaño met een snelle inworp. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Indyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria FC 53%, Legion KOLNO 47%.
Victoria FC - Legion KOLNO 2:4