Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mikolas KS Mario Kobylanka
nowa Tactiek Super Mario Bros
47% Balbezit 53%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
36 gemiddelde waardering 55.5
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalinowski met de inworp. Badache bereikt de bal nog maar net als eerste. Badache haalt uit met een fantastische trap. Kurtyka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:1

7e minuut.
Mazak rent richting de bal. Kalinowski is nu in balbezit. Kalinowski geeft een hoge lob. Ignatov rent richting de bal. Ignatov draait met de bal, schiet en ... Kurtyka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Badache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:2

8e minuut.
Profiş met een snelle inworp. Badache geeft de bal voor. Berhalter heeft problemen om de bal te vangen. Berhalter schiet op doel. Mazak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:3

12e minuut.
Rizzo kopt de bal weg. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Riedewald maakt een afschuwelijke overtreding. Riedewald krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Buitenspel voor Rizzo. Goede buitenspelval van de verdediging. San Román neemt vlug de vrije trap. Badache kopt de bal weg. Berhalter is nu in balbezit. Berhalter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:4

20e minuut.
Gajowy speelt de bal door. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş geeft een hoge lob. Berhalter is nu in balbezit. Berhalter haalt uit met een fantastische trap. Kurtyka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pytlarz verovert de bal door een tackle van achteren. Badache rent richting de bal. Żuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żuk krijgt een gele kaart. Badache raakt geblesseerd tijdens het duel. Badache legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:5

25e minuut.
Bednorz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Profiş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ignatov krijgt zijn hoofd ertegen. Kurtyka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:6

31e minuut.
Effhauser geeft de bal voor. Ignatov kopt de bal weg. Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter schiet op doel. Kurtyka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:7

37e minuut.
Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. San Román verovert de bal door een tackle van achteren. San Román geeft een hoge lob. Badache is nu in balbezit. Badache schiet op doel. Kurtyka bokst de bal weg.

40e minuut.
Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado onderschept slim de pass. Prado geeft de bal voor. Berhalter rent richting de bal. Berhalter schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kurtyka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Badache rent richting de bal. Badache schiet op doel. Kurtyka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 79%, KS Mario Kobylanka 21%.
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:8

46e minuut.
Badache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Örvarsson komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Riedewald rent richting de bal. Riedewald geeft een lange en hoge pass. Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter haalt uit met een fantastische trap. Kurtyka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:9

50e minuut.
Berhalter is nu in balbezit. Berhalter passt de bal in één keer door. Kalinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinowski geeft de bal voor. Ignatov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Örvarsson kopt de bal weg. Berhalter rent richting de bal. Ignatov rent richting de bal. Ignatov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:10

54e minuut.
Gajowy geeft een hoge lob. Halmosi met een sublieme pass. Örvarsson kopt de bal weg. Berhalter rent richting de bal. Berhalter haalt uit met een fantastische trap. Kurtyka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:11

58e minuut.
Profiş kan de bal niet met de borst controleren. Profiş passt de bal in één keer door. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Berhalter rent richting de bal. Berhalter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ignatov is nu in balbezit. Ignatov schiet op doel. Kurtyka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berhalter heeft problemen om de bal te vangen. Berhalter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:12

63e minuut.
Kalinowski met een sublieme pass. Örvarsson rent richting de bal. Mazak rent richting de bal. Örvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Örvarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:13

70e minuut.
Buitenspel voor Rizzo. Goede buitenspelval van de verdediging. Effhauser maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Berhalter kopt de bal weg. Örvarsson is nu in balbezit. Örvarsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Profiş probeert naar een medespeler te passen. Kalinowski speelt de bal door. Klungelig pakt Berhalter de bal. Berhalter schiet op doel. Pytlarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Profiş is nu in balbezit. Profiş passt de bal zonder na te denken. Ignatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mazak heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kalinowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ignatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter is nu in balbezit. Berhalter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Effhauser neemt vlug de vrije trap. Ignatov kopt de bal weg. Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter haalt uit met een fantastische trap. Kurtyka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 78%, KS Mario Kobylanka 22%.
mikolas - KS Mario Kobylanka 0:14