Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Wawel Kraków KS Tomaszów
OST Tactiek 532 line
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 34.8
uitstekend Schieten matig
formidabel Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Montiel probeert de bal aan de voet te houden. Zulfadly begaat een overtreding. Montiel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuisma met een snel genomen vrije trap. Morgan rent richting de bal. Ayla onderschept slim de pass. Ayla draait met de bal, schiet en ... Alkatiri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - KS Tomaszów 1:0

18e minuut.
Winata is nu in balbezit. Chyliński onderschept slim de pass. Chyliński speelt de bal door. Ayla is nu in balbezit. Ayla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Brunese rent richting de bal. Brunese passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kahraman de bal. Ayla is nu in balbezit. Ayla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kahraman met een sublieme pass. Ayla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carey. Ayla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kahraman komt bij de bal en schiet. Alkatiri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brunese rent richting de bal. Brunese schiet op doel. Alkatiri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - KS Tomaszów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 28%, KS Tomaszów 72%.
WKS Wawel Kraków - KS Tomaszów 2:0

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oligati komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kahraman kopt de bal weg. Kuisma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuisma geeft een hoge lob. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Katsamanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsamanis passt de bal zonder na te denken. Găină rent richting de bal. Găină geeft een lange en hoge pass. Oligati springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Chyliński heeft problemen om de bal te vangen. Chyliński passt de bal zonder na te denken. Oligati is nu in balbezit. Oligati haalt uit met een fantastische trap. Ekelund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alkatiri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ayla rent richting de bal. Ayla schiet op doel. Alkatiri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - KS Tomaszów 3:0

71e minuut.
Kobylaniec komt het veld opgelopen. Quacchero komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Carey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dunn de bal. Dunn met een sublieme pass. Daar is Zulfadly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulfadly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Chyliński speelt de bal door. Quacchero rent richting de bal. Quacchero heeft problemen om de bal te vangen. Quacchero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - KS Tomaszów 4:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melo komt het veld opgelopen. Klekowski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Melo geeft een hoge lob. Quacchero kopt de bal weg. Oligati is nu in balbezit. Oligati draait met de bal, schiet en ... Alkatiri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - KS Tomaszów 5:0

87e minuut.
Kuisma is nu in balbezit. Kuisma geeft de bal voor. Melo rent richting de bal. Melo geeft een hoge lob. Oligati maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 38%, KS Tomaszów 62%.
WKS Wawel Kraków - KS Tomaszów 5:0