Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogórze Pleśna Czarni Sochaczew
4 Tactiek nowa
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 53.3
formidable Schieten very good
outstanding Passen solid
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Klungelig pakt Butilă de bal. Butilă met een sublieme pass. Kabowski is nu in balbezit. Kabowski schiet op doel. Paal!

7e minuut.
Yarosh geeft de bal voor. van Boven rent richting de bal. Met opzet legt Filipiak zijn tegenspeler op de grond. Filipiak krijgt een gele kaart. van Boven raakt geblesseerd tijdens het duel. Wlisłocki wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Czarni Sochaczew 0:1

14e minuut.
Malawski passt de bal in één keer door. Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Butilă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kabowski de bal. Kabowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dávila kopt de bal weg. Butilă rent richting de bal. Butilă speelt de bal door. Kabowski is nu in balbezit. Kabowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Malawski probeert naar een medespeler te passen. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski passt de bal zonder na te denken. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogórze Pleśna - Czarni Sochaczew 1:1

21e minuut.
Malawski rent richting de bal. Malawski speelt de bal door. Butilă met een sublieme pass. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila is nu in balbezit. Dávila passt de bal met de wreef. Kabowski is nu in balbezit. Kabowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Czarni Sochaczew 2:1

39e minuut.
Malawski passt de bal zonder na te denken. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila passt de bal in één keer door. Kabowski is nu in balbezit. Kabowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogórze Pleśna 52%, Czarni Sochaczew 48%.
Pogórze Pleśna - Czarni Sochaczew 2:1

51e minuut.
Daar is Wlisłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malawski rent richting de bal. Malawski passt de bal zonder na te denken. Kabowski rent richting de bal. Kabowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dávila rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Czarni Sochaczew 3:1

52e minuut.
Wlisłocki passt de bal zonder na te denken. van Boven rent richting de bal. van Boven passt de bal zonder na te denken. Kozubek rent richting de bal. Kozubek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kabowski kopt de bal weg. Dávila rent richting de bal. Yarosh begaat een overtreding. Yarosh krijgt een gele kaart. Dávila raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Pastrana probeert naar een medespeler te passen. Yarosh geeft een hoge lob. van Boven is nu in balbezit. van Boven haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - Czarni Sochaczew 3:2

77e minuut.
Ilovici geeft een hoge lob. Kadłubowski controleert de bal met de borst. Kadłubowski passt de bal in één keer door. Kabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dávila onderschept slim de pass. Dávila passt de bal met de wreef. Butilă is nu in balbezit. Butilă geeft een lange en hoge pass. Kabowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Malawski speelt de bal door. Klungelig pakt Butilă de bal. Butilă speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap. Badowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Malawski passt de bal zonder na te denken. Butilă rent richting de bal. Butilă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dávila de bal. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogórze Pleśna 47%, Czarni Sochaczew 53%.
Pogórze Pleśna - Czarni Sochaczew 3:2