Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:33
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Koks Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12480
Narco$ M4M
nowa Tactiek m2 wingx
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 59.1
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Sandul kopt de bal weg. Antolak is nu in balbezit. Żuralski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żuralski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Bień heeft problemen om de bal te vangen. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski passt de bal in één keer door. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico passt de bal met de wreef. Miljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljak draait met de bal, schiet en ... Skočdopol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - M4M 0:1

12e minuut.
Bryk speelt de bal door. Sandul verovert de bal door een tackle van achteren. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ... Latinovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Narco$ - M4M 1:1

13e minuut.
Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski passt de bal zonder na te denken. Hałabura is nu in balbezit. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ... Skočdopol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miljak rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hałabura passt de bal zonder na te denken. Daar is Kordalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordalski passt de bal zonder na te denken. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Zico controleert de bal met de borst. Zico met een sublieme pass. Ruiz de Lopera is nu in balbezit. onderschept slim de pass. draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bień kopt de bal weg. Bryk met een sublieme pass. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - M4M 2:1

25e minuut.
Ruiz de Lopera is nu in balbezit. Ruiz de Lopera geeft een hoge lob. Sandul heeft problemen om de bal te vangen. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap. Latinovics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Zico met de inworp. Antolak probeert de bal met de borst te controleren. Antolak speelt de bal door. Miljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico passt de bal met de wreef. Miljak is nu in balbezit. Miljak draait met de bal, schiet en ... Skočdopol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Narco$ - M4M 2:2

37e minuut.
Klungelig pakt Bień de bal. Bień passt de bal zonder na te denken. Gniazdowski is nu in balbezit. Bryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - M4M 3:2

41e minuut.
Antolak speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bryk krijgt een gele kaart. is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zico neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hałabura geeft een hoge lob. Antolak rent richting de bal. Antolak passt de bal in één keer door. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narco$ 67%, M4M 33%.
Narco$ - M4M 3:2

47e minuut.
Zico geeft een hoge lob. Ruiz de Lopera kopt de bal weg. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljak onderschept slim de pass. Miljak haalt uit met een fantastische trap. Skočdopol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Hałabura is nu in balbezit. Hałabura geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korkiakoski de bal. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak geeft een lange en hoge pass. Skočdopol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Narco$ - M4M 3:3

60e minuut.
Żuralski rent richting de bal. Antolak onderschept slim de pass. Antolak probeert naar een medespeler te passen. Zico is nu in balbezit. Zico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Żuralski heeft problemen om de bal te vangen. Jouet speelt de bal door. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico schiet op doel. Skočdopol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Kordalski is nu in balbezit. Kordalski passt de bal met de wreef. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel. Skočdopol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - M4M 3:4

67e minuut.
Korkiakoski met een sublieme pass. Hałabura probeert de bal met de borst te controleren. Hałabura passt de bal in één keer door. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zico geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruiz de Lopera de bal. bereikt de bal nog maar net als eerste. schiet op doel. Skočdopol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski geeft de bal voor. Colţan kopt de bal weg. Antolak rent richting de bal. Antolak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Narco$ - M4M 3:5

87e minuut.
Murgu geeft een lange en hoge pass. Kordalski is nu in balbezit. Kordalski speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Zico is nu in balbezit. Murgu maakt een afschuwelijke overtreding. Zico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antolak met een snel genomen vrije trap. Zico probeert naar een medespeler te passen. Miljak rent richting de bal. Miljak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Narco$ 75%, M4M 25%.
Narco$ - M4M 3:5