Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TurboDymoMeni Zabrze M.L.K.S Pilica Koniecpol
Ryzyk Fizyk Tactiek inpraa
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 54.1
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Benkowski met een sublieme pass. Biaram rent richting de bal. Met opzet legt Biegajski zijn tegenspeler op de grond. Biegajski krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Inworp. Grzyb met een snelle inworp. Şeicaru speelt de bal door. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Snitko passt de bal met de wreef. Haughton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figoni. Haughton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Snitko wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 55%, M.L.K.S Pilica Koniecpol 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TurboDymoMeni Zabrze - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snitko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figoni rent richting de bal. Haughton verovert de bal door een tackle van achteren. Haughton geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Stawski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Snitko met de inworp. Haughton is nu in balbezit. Haughton met een sublieme pass. Snitko geeft een hoge lob. Kvarda springt en kopt de bal. Fox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Del Coiro passt de bal met de wreef. Carvajal met een sublieme pass. Haughton rent richting de bal. Haughton schiet op doel. Fox werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - M.L.K.S Pilica Koniecpol 1:0

72e minuut.
Del Coiro geeft de bal voor. Kvarda kopt de bal weg. Haughton rent richting de bal. Kvarda rent richting de bal. Kvarda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Biegajski passt de bal zonder na te denken. Biaram rent richting de bal. Biaram passt de bal in één keer door. Kvarda rent richting de bal. Kvarda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Biegajski de bal. Kvarda rent richting de bal. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Fox maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Haughton onderschept slim de pass. Haughton geeft een lange en hoge pass. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda draait met de bal, schiet en ... Fox probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Carvajal geeft de bal voor. Endekov onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kvarda de bal. Kvarda haalt uit met een fantastische trap. Fox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TurboDymoMeni Zabrze - M.L.K.S Pilica Koniecpol 2:0

87e minuut.
Biaram geeft een hoge lob. Haughton kopt de bal weg. Daar is Stawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvarda haalt uit met een fantastische trap. Fox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Snitko probeert naar een medespeler te passen. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Kvarda is nu in balbezit. Kvarda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TurboDymoMeni Zabrze 41%, M.L.K.S Pilica Koniecpol 59%.
TurboDymoMeni Zabrze - M.L.K.S Pilica Koniecpol 2:0