Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:33
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Południk
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 29380
Ragazzi Łomża Elysium S.
tradycja Tactiek ooooo
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 2
2 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 60.2
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Östman rent richting de bal. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - Elysium S. 1:0

4e minuut.
Thonet speelt de bal door. Skogli is nu in balbezit. Sierkowski begaat een overtreding. Sierkowski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ocieczek passt de bal zonder na te denken. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk passt de bal met de wreef. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coulthard is nu in balbezit. Coulthard geeft een hoge lob. Gcwensa kopt de bal weg. Östman is nu in balbezit. Östman haalt uit met een fantastische trap. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Sierkowski is nu in balbezit. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski onderschept slim de pass. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap. Palásthy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Carvajal rent richting de bal. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Barnabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnabas schiet op doel. Palásthy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ragazzi Łomża - Elysium S. 1:1

16e minuut.
Petrakiev passt de bal in één keer door. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman passt de bal met de wreef. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ocieczek geeft de bal voor. Miranda onderschept slim de pass. Inworp. Magro met de inworp. Maleńczuk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek geeft een lange en hoge pass. Daar is Coulthard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski schiet op doel. Palásthy bokst de bal weg.

20e minuut.
Sierkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Coulthard maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Qasımsoy kopt de bal weg. Östman is nu in balbezit. Östman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - Elysium S. 2:1

25e minuut.
Petrakiev probeert naar een medespeler te passen. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek begaat een overtreding. Ocieczek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski geeft een hoge lob. Petrakiev kopt de bal weg. Qasımsoy rent richting de bal. Qasımsoy schiet op doel. Knitel bokst de bal weg.

32e minuut.
Thonet kan de bal niet met de borst controleren. Qasımsoy is nu in balbezit. Ocieczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ocieczek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Cudak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman passt de bal zonder na te denken. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk speelt de bal door. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierkowski draait met de bal, schiet en ... Palásthy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carvajal zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miranda rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Carvajal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czarnotta rent richting de bal. Maleńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Maleńczuk geeft een hoge lob. Sierkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ragazzi Łomża - Elysium S. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragazzi Łomża 48%, Elysium S. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ragazzi Łomża - Elysium S. 2:2

46e minuut.
Sierkowski kopt de bal weg. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sierkowski de bal. Sierkowski schiet op doel. Palásthy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barnabas de bal. Barnabas geeft een hoge lob. Sierkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Palásthy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Magro is nu in balbezit. Magro geeft een hoge lob. Miranda rent richting de bal. Sierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Jarmulski speelt de bal door. Cudak is nu in balbezit. Magro begaat een overtreding. Magro krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sierkowski heeft problemen om de bal te vangen. Coulthard is nu in balbezit. Maleńczuk met een sublieme pass. Carvajal rent richting de bal. Carvajal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Skogli is nu in balbezit. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carvajal speelt de bal door. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski draait met de bal, schiet en ... Palásthy bokst de bal weg.

71e minuut.
Östman passt de bal in één keer door. Gcwensa is nu in balbezit. Qasımsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Qasımsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - Elysium S. 3:2

73e minuut.
Poćwiardowski geeft een lange en hoge pass. Cudak kopt de bal weg. Qasımsoy met een sublieme pass. Östman rent richting de bal. Östman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Carvajal met een snelle inworp. Maleńczuk is nu in balbezit. Czarnotta begaat een overtreding. Czarnotta krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Östman kopt de bal weg. Qasımsoy rent richting de bal. Gcwensa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gcwensa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Qasımsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Östman wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Barnabas is nu in balbezit. Coulthard verovert de bal door een tackle van achteren. Coulthard geeft een hoge lob. Östman is nu in balbezit. Östman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragazzi Łomża 59%, Elysium S. 41%.
Ragazzi Łomża - Elysium S. 3:2