Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzovia vol.2 Transformator CYK CYK Cykadelia
td2 Tactiek tt
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 42.6
excellent Schieten solid
solid Passen average
solid Verdedigen average


2e minuut.
Atkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Devos rent richting de bal. Devos geeft een lange en hoge pass. Sýček is nu in balbezit. Sýček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Eriş passt de bal in één keer door. Rodzik is nu in balbezit. Sýček verovert de bal door een tackle van achteren. Sýček draait met de bal, schiet en ... Benites probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - Transformator CYK CYK Cykadelia 1:0

12e minuut.
Vălăhuţă onderschept slim de pass. Vălăhuţă geeft een hoge lob. Devos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap. Benites verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ridolfi kopt de bal weg. Sýček rent richting de bal. Sýček draait met de bal, schiet en ... Matras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frąszczak met een snelle inworp. Jabá bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero onderschept slim de pass. Montero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Waktionovas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ridolfi de bal. Sýček bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýček kan de bal niet met de borst controleren. Sýček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Devos onderschept slim de pass. Devos met een sublieme pass. Eriş is nu in balbezit. Eriş geeft een hoge lob. Sýček maakt een snoekduik en kopt de bal. Benites verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Sola rent richting de bal. Inworp. Falcón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sýček rent richting de bal. Sýček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Atkinson rent richting de bal. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak met een sublieme pass. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzovia vol.2 29%, Transformator CYK CYK Cykadelia 71%.
Gorzovia vol.2 - Transformator CYK CYK Cykadelia 1:0

48e minuut.
Devos bereikt de bal nog maar net als eerste. Devos geeft een hoge lob. Sýček kopt de bal weg. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel. Benites bokst de bal weg. Sýček rent richting de bal. Sýček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Kaczmarczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matras probeert de bal met de borst te controleren. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Benites probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - Transformator CYK CYK Cykadelia 2:0

55e minuut.
Buitenspel voor Sýček. Goede buitenspelval van de verdediging. Benites neemt vlug de vrije trap. Waktionovas controleert de bal met de borst. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Maleczek probeert naar een medespeler te passen. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matras. Matras krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Sadlok is nu in balbezit. Oliva onderschept slim de pass. Frąszczak rent richting de bal. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel. Ajala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benites trapt de bal weg. Devos kopt de bal weg. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap. Benites probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Eriş passt de bal met de wreef. Devos bereikt de bal nog maar net als eerste. Devos geeft een hoge lob. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Maleczek passt de bal zonder na te denken. Eriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriş passt de bal in één keer door. Daar is Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Waktionovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Waktionovas probeert naar een medespeler te passen. Devos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ... Benites probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Falcón draait met de bal, schiet en ... Devos heeft problemen om de bal te vangen. Wiśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero onderschept slim de pass. Montero draait met de bal, schiet en ... Benites probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sýček rent richting de bal. Sýček haalt uit met een fantastische trap. Benites bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - Transformator CYK CYK Cykadelia 3:0

84e minuut.
Eriş passt de bal met de wreef. Matras verovert de bal door een tackle van achteren. Ridolfi rent richting de bal. Sýček verovert de bal door een tackle van achteren. Sýček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - Transformator CYK CYK Cykadelia 4:0

86e minuut.
Wiśnicki onderschept slim de pass. Wiśnicki geeft een lange en hoge pass. Atkinson is nu in balbezit. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... Ajala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Wiśnicki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devos met de inworp. Montero is nu in balbezit. Montero haalt uit met een fantastische trap. Benites verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Sýček is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzovia vol.2 - Transformator CYK CYK Cykadelia 5:0

89e minuut.
Falcón is nu in balbezit. Falcón geeft een lange en hoge pass. Kaczmarczak heeft problemen om de bal te vangen. Montero is nu in balbezit. Montero draait met de bal, schiet en ... Benites bokst de bal weg.

90e minuut.
Eriş kopt de bal weg. Kaczmarczak rent richting de bal. Montero onderschept slim de pass. Montero draait met de bal, schiet en ... Benites maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzovia vol.2 19%, Transformator CYK CYK Cykadelia 81%.
Gorzovia vol.2 - Transformator CYK CYK Cykadelia 5:0