Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakow Cz-wa PSZCZOŁY KOSAKOWO
wtepna Tactiek moja 442
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 64.6
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


15e minuut.
Mordt speelt de bal door. Wąsik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oviedo. Oviedo krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Salković passt de bal in één keer door. Oviedo speelt de bal door. Terňa rent richting de bal. Terňa geeft een hoge lob. Ruciński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doko is nu in balbezit. Doko geeft een hoge lob. Boski rent richting de bal. Boski met een sublieme pass. Fejkiel geeft een lange en hoge pass. Waldvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Terňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Terňa passt de bal met de wreef. Wąsik rent richting de bal. Wąsik schiet op doel. Grigore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - PSZCZOŁY KOSAKOWO 1:0

38e minuut.
Kargıcı geeft een lange en hoge pass. Kędzia onderschept slim de pass. Mordt rent richting de bal. Mordt geeft een lange en hoge pass. Wąsik springt en kopt de bal. Grigore kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Molka passt de bal in één keer door. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński met een sublieme pass. Boski is nu in balbezit. Boski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Mordt rent richting de bal. Mordt geeft een hoge lob. Wąsik springt en kopt de bal. Ruciński rent richting de bal. Ruciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - PSZCZOŁY KOSAKOWO 2:0

45e minuut.
Puszka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 56%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 44%.
Rakow Cz-wa - PSZCZOŁY KOSAKOWO 2:0

54e minuut.
Terňa onderschept slim de pass. Terňa passt de bal zonder na te denken. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński schiet op doel. Grigore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - PSZCZOŁY KOSAKOWO 3:0

56e minuut.
Puszka met een sublieme pass. Molka is nu in balbezit. Molka passt de bal met de wreef. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Mordt rent richting de bal. Inworp. Mordt met een snelle inworp. Salković geeft de bal voor. Wąsik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - PSZCZOŁY KOSAKOWO 4:0

62e minuut.
Doko onderschept slim de pass. Doko met een sublieme pass. Mordt rent richting de bal. Mordt geeft een lange en hoge pass. Wąsik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doko verovert de bal door een tackle van achteren. Doko passt de bal in één keer door. Mordt rent richting de bal. Mordt geeft de bal voor. Wąsik springt en kopt de bal. Grigore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kövecses controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szakál komt het veld opgelopen. Szakos komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Kędzia met een snelle inworp. Puszka is nu in balbezit. Puszka geeft een hoge lob. Kotowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doko geeft de bal voor. Lepper is nu in balbezit. Lepper geeft een hoge lob. Blaszkiewicz is nu in balbezit. Blaszkiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Boura speelt de bal door. Doko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tędzyński rent richting de bal. Tędzyński schiet op doel. Waldvogel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - PSZCZOŁY KOSAKOWO 4:1

72e minuut.
Boura kopt de bal weg. Mordt bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka begaat een overtreding. Puszka krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Doko met een sublieme pass. Mordt rent richting de bal. Mordt speelt de bal door. Szakál bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakál draait met de bal, schiet en ... Grigore bokst de bal weg. Daar is Ruciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - PSZCZOŁY KOSAKOWO 5:1

84e minuut.
Fejkiel passt de bal met de wreef. Kotowski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Salković ... Strafschop! Salković krijgt een gele kaart. Kotowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fejkiel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Waldvogel bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 53%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 47%.
Rakow Cz-wa - PSZCZOŁY KOSAKOWO 5:1