Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC POGROMCY TS Fablok Chrzanów
3-5-2 nowa Tactiek ultimate
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 58.4
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis geeft een hoge lob. Kołodziejski probeert de bal met de borst te controleren. Hilton rent richting de bal. Hilton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Delanoy passt de bal met de wreef. Kołodziejski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laborde zal de hoekschop nemen. Hilton krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton heeft problemen om de bal te vangen. Hilton passt de bal zonder na te denken. Łuczko is nu in balbezit. Łuczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grudzień trapt de bal weg van het doel. Łuczko kopt de bal weg. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Łuczko is nu in balbezit. Łuczko geeft een lange en hoge pass. Hilton is nu in balbezit. Hilton haalt uit met een fantastische trap. Grudzień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - TS Fablok Chrzanów 0:1

26e minuut.
Delanoy is nu in balbezit. Delanoy passt de bal in één keer door. Kołodziejski is nu in balbezit. Hilton onderschept slim de pass. Hilton schiet op doel. Grudzień bokst de bal weg.

32e minuut.
Bucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko speelt de bal door. Delanoy rent richting de bal. Delanoy draait met de bal, schiet en ... Grudzień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - TS Fablok Chrzanów 0:2

45e minuut.
Jędrusik probeert naar een medespeler te passen. Czejgis probeert naar een medespeler te passen. Delanoy rent richting de bal. Delanoy haalt uit met een fantastische trap. Grudzień probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 71%, TS Fablok Chrzanów 29%.
FC POGROMCY - TS Fablok Chrzanów 0:2

48e minuut.
Šolomovas geeft een hoge lob. Frydecki controleert de bal met de borst. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton draait met de bal, schiet en ... Grudzień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - TS Fablok Chrzanów 0:3

52e minuut.
Laborde rent richting de bal. Laborde geeft een hoge lob. Czejgis springt en kopt de bal. Delanoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delanoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - TS Fablok Chrzanów 0:4

56e minuut.
Czejgis rent richting de bal. Czejgis passt de bal met de wreef. Hilton rent richting de bal. Hilton schiet op doel. Grudzień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - TS Fablok Chrzanów 0:5

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grudzień niet meer kan verder spelen. Czartoryski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Łuczko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jędrusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrusik geeft een lange en hoge pass. Delanoy rent richting de bal. Delanoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Jędrusik passt de bal zonder na te denken. Laborde rent richting de bal. Daar is Laborde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laborde geeft een hoge lob. Delanoy krijgt zijn hoofd ertegen. Czartoryski bokst de bal weg. Hilton is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - TS Fablok Chrzanów 0:6

70e minuut.
Cempel komt het veld opgelopen. Hanusz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko passt de bal met de wreef. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton schiet op doel. Kołodziejski probeert de bal aan de voet te houden. Czartoryski bokst de bal weg.

72e minuut.
Bucci geeft een hoge lob. Daar is Leśniarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delanoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delanoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - TS Fablok Chrzanów 0:7

75e minuut.
Sołtysik is nu in balbezit. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz geeft een lange en hoge pass. Hilton rent richting de bal. Hilton schiet op doel. Czartoryski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Gruszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Hanusz rent richting de bal. Hanusz passt de bal in één keer door. Delanoy rent richting de bal. Delanoy draait met de bal, schiet en ... Czartoryski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - TS Fablok Chrzanów 0:8

88e minuut.
Doeltrap. Szeremet komt het veld opgelopen. Witkowski komt het veld opgelopen. Ulkowski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Hanusz is nu in balbezit. Hanusz passt de bal in één keer door. Ulkowski rent richting de bal. Ulkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - TS Fablok Chrzanów 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 69%, TS Fablok Chrzanów 31%.
FC POGROMCY - TS Fablok Chrzanów 0:9