Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pinkipoje ZKS Siekiera Piła
z3_1 Tactiek Paul v.8.1
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


5e minuut.
Rybacki is nu in balbezit. Rybacki passt de bal met de wreef. Syroka probeert naar een medespeler te passen. Barbara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Cordsen de bal. Rybacki is nu in balbezit. Rybacki passt de bal in één keer door. Barbara is nu in balbezit. Barbara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Bermúdez met de inworp. Malafosse rent richting de bal. Malafosse geeft een hoge lob. Carolei krijgt zijn hoofd ertegen. Leoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Syroka is nu in balbezit. Syroka passt de bal met de wreef. Rybacki speelt de bal door. Klungelig pakt Cordsen de bal. Cordsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vandendriessche speelt de bal door. Rybacki rent richting de bal. Rybacki passt de bal zonder na te denken. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 0:1

28e minuut.
Chevalier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szalony met de inworp. Malafosse geeft een hoge lob. Carolei krijgt zijn hoofd ertegen. Leoni bokst de bal weg.

31e minuut.
Cordsen is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Potoniec ... Strafschop! Cordsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbara legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Funar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 0:2

32e minuut.
Michalczuk geeft de bal voor. Inworp. Vandendriessche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longhi speelt de bal door. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Syroka met een sublieme pass. Rybacki is nu in balbezit. Rybacki met een sublieme pass. Barbara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 0:3

39e minuut.
Syroka rent richting de bal. Malafosse begaat een overtreding. Syroka raakt geblesseerd tijdens het duel. Syroka met een snel genomen vrije trap. Barbara krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cordsen is nu in balbezit. Potoniec speelt de bal door. Rybacki met een sublieme pass. Barbara rent richting de bal. Barbara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Rybacki is nu in balbezit. Rybacki passt de bal in één keer door. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen schiet op doel. Funar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 0:4

44e minuut.
Inworp. Syroka met de inworp. Rybacki met een sublieme pass. Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinkipoje 63%, ZKS Siekiera Piła 37%.
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 0:4

48e minuut.
Daar is Malafosse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybacki probeert naar een medespeler te passen. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen draait met de bal, schiet en ... Funar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 0:5

50e minuut.
Witkowski geeft de bal voor. Syroka kopt de bal weg. Klungelig pakt Cordsen de bal. Cordsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 0:6

56e minuut.
Potoniec geeft de bal voor. Longhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rybacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybacki geeft een hoge lob. Barbara krijgt zijn hoofd ertegen. Funar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Klungelig pakt Potoniec de bal. Rybacki speelt de bal door. Syroka rent richting de bal. Syroka geeft de bal voor. Cordsen krijgt zijn hoofd ertegen. Funar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Rybacki is nu in balbezit. Rybacki geeft de bal voor. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen haalt uit met een fantastische trap. Funar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 0:7

66e minuut.
Cordsen draait met de bal, schiet en ... Potoniec probeert de bal aan de voet te houden. Barbara is nu in balbezit. Barbara draait met de bal, schiet en ... Funar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 0:8

76e minuut.
Daar is Longhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malafosse met een sublieme pass. Carolei rent richting de bal. Carolei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 1:8

79e minuut.
Daar is Syroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syroka met een sublieme pass. Barbara bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbara schiet op doel. Funar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 1:9

83e minuut.
Longhi speelt de bal door. Vandendriessche geeft een lange en hoge pass. Cordsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordsen schiet op doel. Funar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 1:10

85e minuut.
Malafosse probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Bieganski heeft problemen om de bal te vangen. Bieganski haalt uit met een fantastische trap. Leoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pinkipoje 64%, ZKS Siekiera Piła 36%.
pinkipoje - ZKS Siekiera Piła 1:10