Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pawłokoma Huragan GCH
Skrzydłowy (Aus) Tactiek avanti2
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 57.3
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Ziemianin speelt de bal door. Mikulski kopt de bal weg. Minder speelt de bal door. Livykos bereikt de bal nog maar net als eerste. Livykos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Damm krijgt zijn hoofd ertegen. Ziemianin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Wartalski probeert naar een medespeler te passen. Oślizło rent richting de bal. Oślizło passt de bal met de wreef. Szturc is nu in balbezit. Szturc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Minder passt de bal zonder na te denken. Ścianek heeft problemen om de bal te vangen. Ścianek speelt de bal door. Daar is Damm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mikulski met een sublieme pass. Ścianek geeft een hoge lob. Damm rent richting de bal. Damm draait met de bal, schiet en ... Ziemianin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - Huragan GCH 1:0

20e minuut.
Włodarz kan de bal niet met de borst controleren. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek passt de bal met de wreef. Livykos is nu in balbezit. Livykos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Rożek met een sublieme pass. Fafik rent richting de bal. Kirch is nu in balbezit. Szturc verovert de bal door een tackle van achteren. Szturc draait met de bal, schiet en ... Wilczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Wartalski geeft een lange en hoge pass. Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo begaat een overtreding. Plawgo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ścianka speelt de bal door. Plawgo met een sublieme pass. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek geeft een hoge lob. Damm krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

44e minuut.
Ścianek met een sublieme pass. Plawgo is nu in balbezit. Plawgo passt de bal zonder na te denken. Damm is nu in balbezit. Damm haalt uit met een fantastische trap. Ziemianin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 42%, Huragan GCH 58%.
KS Pawłokoma - Huragan GCH 1:0

46e minuut.
Czaplicki komt het veld opgelopen. Clemente komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Duy Hùng met een sublieme pass. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder met een sublieme pass. Livykos is nu in balbezit. Livykos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kirch rent richting de bal. Fafik verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Szturc is nu in balbezit. Szturc haalt uit met een fantastische trap. Wilczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Plawgo speelt de bal door. Ścianek is nu in balbezit. Ścianek speelt de bal door. Livykos bereikt de bal nog maar net als eerste. Livykos draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Czaplicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek passt de bal zonder na te denken. Livykos is nu in balbezit. Livykos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Buitenspel voor Damm. Goede buitenspelval van de verdediging. Škrobo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Plawgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plawgo passt de bal zonder na te denken. Ścianek met een sublieme pass. Livykos rent richting de bal. Livykos schiet op doel. Ziemianin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 42%, Huragan GCH 58%.
KS Pawłokoma - Huragan GCH 1:0