Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laskowianka LKS Niedobczyce
De1end Tactiek Naprzód 2 - 433
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
55.2 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Duijm passt de bal zonder na te denken. Skoczke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Winiarski de bal. Winiarski schiet op doel. Moradiellos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - LKS Niedobczyce 0:1

18e minuut.
Boncz met een sublieme pass. Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Sippel verovert de bal door een tackle van achteren. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović schiet op doel. Cwalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Domenech is nu in balbezit. Domenech geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Renard de bal onder controle te krijgen. Zabunović rent richting de bal. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Cwalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laskowianka - LKS Niedobczyce 1:1

19e minuut.
Başaransoy speelt de bal door. Winiarski rent richting de bal. Zabunović is nu in balbezit. Winiarski verovert de bal door een tackle van achteren. Winiarski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Rózgiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Abu Firuz probeert naar een medespeler te passen. McNeil rent richting de bal. McNeil geeft een hoge lob. Başaransoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Moradiellos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Bielecki onderschept slim de pass. Rózgiewicz onderschept slim de pass. Rózgiewicz passt de bal zonder na te denken. Zabunović rent richting de bal. Zabunović schiet op doel. Cwalina bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 48%, LKS Niedobczyce 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laskowianka - LKS Niedobczyce 1:1

55e minuut.
Boncz probeert naar een medespeler te passen. Domenech rent richting de bal. Domenech speelt de bal door. Zabunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabunović haalt uit met een fantastische trap. Cwalina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Winiarski stond buitenspel. Oros komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Başaransoy rent richting de bal. Abu Firuz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Başaransoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Başaransoy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Moradiellos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - LKS Niedobczyce 1:2

63e minuut.
Skoczke rent richting de bal. Rózgiewicz onderschept slim de pass. Rózgiewicz passt de bal zonder na te denken. Başaransoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Başaransoy schiet op doel. Moradiellos bokst de bal weg.

65e minuut.
Knioch rent richting de bal. Knioch speelt de bal door. Zabunović rent richting de bal. Zabunović draait met de bal, schiet en ... Cwalina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Laskowianka - LKS Niedobczyce 2:2

70e minuut.
Renard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knioch met de inworp. Daar is Domenech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domenech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jerinić met de inworp. Domenech controleert de bal met de borst. Bielecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielecki krijgt een gele kaart. Domenech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jerinić met een snel genomen vrije trap. Zabunović maakt een snoekduik en kopt de bal. Cwalina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laskowianka - LKS Niedobczyce 3:2

81e minuut.
Závodný neemt vlug de vrije trap. Baytar rent richting de bal. Renard is nu in balbezit. Zabunović onderschept slim de pass. Zabunović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laskowianka 32%, LKS Niedobczyce 68%.
Laskowianka - LKS Niedobczyce 3:2