Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EVOLUTION TIME Green Army
cz Tactiek FCSznurki
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
23 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 51.1
very good Schieten excellent
adequate Passen excellent
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Sczepiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi is nu in balbezit. Środziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici passt de bal met de wreef. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi is nu in balbezit. Bossi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciesiak passt de bal in één keer door. Bossi rent richting de bal. Bossi draait met de bal, schiet en ... Perrot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Green Army 1:0

27e minuut.
Hruszowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski onderschept slim de pass. Delijewski probeert naar een medespeler te passen. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavřík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Delijewski passt de bal met de wreef. Vavřík rent richting de bal. Vavřík passt de bal met de wreef. Sambor is nu in balbezit. Sambor schiet op doel. Langosz bokst de bal weg.

35e minuut.
Radzewicz geeft een lange en hoge pass. Vavřík probeert de bal met de borst te controleren. Delijewski is nu in balbezit. Vavřík onderschept slim de pass. Vavřík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Grzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzęda met een sublieme pass. Sczepiński speelt de bal door. Vavřík rent richting de bal. Vavřík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Langosz met een harde bal richting middenveld. Lazarovici kopt de bal weg. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 44%, Green Army 56%.
EVOLUTION TIME - Green Army 1:0

46e minuut.
Liturgista komt het veld opgelopen. Martineau komt het veld opgelopen. Bas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Martineau verovert de bal door een tackle van achteren. Martineau geeft een lange en hoge pass. Quốc Đạt probeert de bal met de borst te controleren. Vavřík rent richting de bal. Vavřík draait met de bal, schiet en ... Langosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vavřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Liturgista neemt de hoekschop. Sambor krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Martineau is nu in balbezit. Martineau probeert naar een medespeler te passen. Liturgista rent richting de bal. Liturgista geeft de bal voor. Vavřík springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Martineau speelt de bal door. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Liturgista geeft een hoge lob. Vavřík springt en kopt de bal. Langosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík schiet op doel. Langosz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVOLUTION TIME - Green Army 1:1

66e minuut.
Bas geeft een hoge lob. Vavřík kopt de bal weg. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista geeft een hoge lob. Sambor maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Delijewski kopt de bal weg. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak geeft de bal voor. Bossi rent richting de bal. Bossi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Środziński heeft problemen om de bal te vangen. Maciesiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martineau. Maciesiak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sczepiński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Perrot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bossi is nu in balbezit. Bossi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Green Army 2:1

78e minuut.
Vavřík geeft een lange en hoge pass. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sambor krijgt een gele kaart. Późniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzęda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Środziński heeft problemen om de bal te vangen. Maciesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Perrot bokst de bal weg.

81e minuut.
Martineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Martineau geeft de bal voor. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EVOLUTION TIME - Green Army 2:2

84e minuut.
Martineau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liturgista is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delijewski. Delijewski krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Sczepiński is nu in balbezit. Sczepiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Środziński de bal. Bossi rent richting de bal. Bossi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 57%, Green Army 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVOLUTION TIME - Green Army 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Sczepiński geeft een lange en hoge pass. Sambor bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grzęda zijn tegenspeler op de grond. Sambor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sambor kan niet meer verder spelen. Venâncio komt het veld opgelopen.

100e minuut.
Sczepiński is nu in balbezit. Sczepiński passt de bal zonder na te denken. Radzewicz is nu in balbezit. Bossi verovert de bal door een tackle van achteren. Bossi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 53%, Green Army 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EVOLUTION TIME - Green Army 2:2

110e minuut.
Lazarovici met een sublieme pass. Martineau probeert naar een medespeler te passen. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista geeft de bal voor. Venâncio krijgt zijn hoofd ertegen. Langosz bokst de bal weg.

112e minuut.
Bas geeft een lange en hoge pass. Vavřík is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Liturgista neemt de hoekschop. Venâncio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
EVOLUTION TIME - Green Army 2:3

115e minuut.
Bas geeft de bal voor. Banasiuk rent richting de bal. Venâncio onderschept slim de pass. Vavřík is nu in balbezit. Vavřík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

116e minuut.
Venâncio kopt de bal weg. Vavřík heeft problemen om de bal te vangen. Vavřík passt de bal zonder na te denken. Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

118e minuut.
Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maciesiak. Bas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Venâncio kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

119e minuut.
Piąstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Latasa onderschept slim de pass. Bossi onderschept slim de pass. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Perrot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EVOLUTION TIME 60%, Green Army 40%.
EVOLUTION TIME - Green Army 2:3