Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rycerze, którzy mówią Ni K.P. KOMINIARZ
1 Tactiek ryś
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 56.7
good Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen very good


15e minuut.
Hevia met een sublieme pass. Demirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirov met een sublieme pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Matogrosso geeft een lange en hoge pass. Zelek kopt de bal weg. Klungelig pakt Friedmann de bal. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongwen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wojnarowski is nu in balbezit. Braham verovert de bal door een tackle van achteren. Zelek speelt de bal door. Chongwen is nu in balbezit. Chongwen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Butlewski rent richting de bal. Butlewski speelt de bal door. Daar is Herulcas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herulcas geeft de bal voor. Klungelig pakt Friedmann de bal. Kufrejski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chongwen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - K.P. KOMINIARZ 0:1

44e minuut.
Salenko speelt de bal door. Wichary met een sublieme pass. Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu draait met de bal, schiet en ... Höllinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rycerze, którzy mówią Ni - K.P. KOMINIARZ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 46%, K.P. KOMINIARZ 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rycerze, którzy mówią Ni - K.P. KOMINIARZ 1:1

52e minuut.
Braham passt de bal zonder na te denken. Chongwen rent richting de bal. Chongwen passt de bal in één keer door. Zelek rent richting de bal. Zelek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Demirov passt de bal met de wreef. Salenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Salenko passt de bal met de wreef. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel. Höllinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Hevia geeft een hoge lob. Droesbeke is nu in balbezit. Wojnarowski onderschept slim de pass. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Żuczkowski geeft de bal voor. Droesbeke rent richting de bal. Wojnarowski onderschept slim de pass. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze, którzy mówią Ni - K.P. KOMINIARZ 2:1

72e minuut.
Daar is Demirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirov probeert naar een medespeler te passen. Gaúcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze, którzy mówią Ni 53%, K.P. KOMINIARZ 47%.
Rycerze, którzy mówią Ni - K.P. KOMINIARZ 2:1