Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik 1948 Zabrze AZ Chorzów
DNO Tactiek *bzpca
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 49.3
formidable Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Malec passt de bal in één keer door. Gabriele met een sublieme pass. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł draait met de bal, schiet en ... Boiocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - AZ Chorzów 1:0

6e minuut.
Katkūnas geeft de bal voor. Inworp. Nicolae met een snelle inworp. Malec rent richting de bal. Malec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondzioł passt de bal met de wreef. Rəsuloğlu speelt de bal door. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk schiet op doel. Boiocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Aalto rent richting de bal. Aalto speelt de bal door. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - AZ Chorzów 2:0

15e minuut.
Rəsuloğlu met een sublieme pass. Kondzioł is nu in balbezit. Casserly onderschept slim de pass. Lasończyk onderschept slim de pass. Lasończyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Casserly onderschept slim de pass. Casserly geeft een lange en hoge pass. Gabriele met een sublieme pass. Daar is Malec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Nicolae probeert de bal met de borst te controleren. Nicolae passt de bal in één keer door. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Casserly trapt de bal weg van het doel. Aalai kopt de bal weg. Gabriele speelt de bal door. Daar is Malec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malec draait met de bal, schiet en ... Boiocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Katkūnas controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - AZ Chorzów 3:0

21e minuut.
Rəsuloğlu passt de bal in één keer door. Lasończyk rent richting de bal. Aalai begaat een overtreding. Aalai krijgt een gele kaart. Lasończyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lasończyk komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Rəsuloğlu speelt de bal door. Gabriele rent richting de bal. Gabriele passt de bal zonder na te denken. Malec rent richting de bal. Malec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rəsuloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Waksmundzki is nu in balbezit. Waksmundzki probeert naar een medespeler te passen. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec schiet op doel. Boiocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Casserly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gabriele probeert naar een medespeler te passen. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł probeert naar een medespeler te passen. Malec rent richting de bal. Malec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - AZ Chorzów 4:0

34e minuut.
Aalto is nu in balbezit. Aalto met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Rəsuloğlu de bal onder controle te krijgen. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - AZ Chorzów 5:0

44e minuut.
Mądry passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gabriele de bal. Gabriele met een sublieme pass. Kondzioł rent richting de bal. Kondzioł haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 17%, AZ Chorzów 83%.
Górnik 1948 Zabrze - AZ Chorzów 5:0

52e minuut.
Gabriele met een sublieme pass. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Katkūnas probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nicolae geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik 1948 Zabrze - AZ Chorzów 6:0

67e minuut.
Rəsuloğlu onderschept slim de pass. Rəsuloğlu probeert naar een medespeler te passen. Nicolae probeert naar een medespeler te passen. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malec rent richting de bal. Malec draait met de bal, schiet en ... Boiocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kondzioł speelt de bal door. Rəsuloğlu is nu in balbezit. Rəsuloğlu speelt de bal door. Malec heeft problemen om de bal te vangen. Malec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Czyrak passt de bal met de wreef. Inworp. Nicolae met de inworp. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nicolae met een sublieme pass. Kondzioł is nu in balbezit. Kondzioł met een sublieme pass. Malec bereikt de bal nog maar net als eerste. Malec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik 1948 Zabrze 26%, AZ Chorzów 74%.
Górnik 1948 Zabrze - AZ Chorzów 6:0