Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vidovers FC Fc Żmijewo
Bagry Tactiek 5nowa
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 32.1
excellent Schieten good
good Passen weak
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Savanović onderschept slim de pass. Savanović met een sublieme pass. Klungelig pakt Muszarski de bal. Cravero onderschept slim de pass. Cravero haalt uit met een fantastische trap. Staręga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Csákányi rent richting de bal. Csákányi geeft een hoge lob. Aira Lindoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cravero is nu in balbezit. Cravero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Cravero kopt de bal weg. Doeltrap. Staręga trapt de bal weg van het doel. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner geeft een lange en hoge pass. Ruiz Gómez bokst de bal weg.

15e minuut.
Ociesa passt de bal met de wreef. Cravero rent richting de bal. Cravero passt de bal met de wreef. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Fc Żmijewo 1:0

17e minuut.
Prałatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz geeft een hoge lob. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero haalt uit met een fantastische trap. Staręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Həbibov kopt de bal weg. Klungelig pakt Cravero de bal. Ochucki rent richting de bal. Cravero verovert de bal door een tackle van achteren. Cravero schiet op doel. Staręga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cravero de bal. Cravero schiet op doel. Staręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Csákányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákányi passt de bal in één keer door. Stefańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa onderschept slim de pass. Ociesa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Staręga trapt de bal weg. Saavedra Muñoz kopt de bal weg. Cravero is nu in balbezit. Cravero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ochucki de bal. Cravero rent richting de bal. Cravero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Fc Żmijewo 2:0

29e minuut.
Saavedra Muñoz passt de bal met de wreef. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz passt de bal zonder na te denken. Ociesa is nu in balbezit. Ociesa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nowak passt de bal zonder na te denken. Madziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa maakt een afschuwelijke overtreding. Ociesa krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Stefańczyk probeert naar een medespeler te passen. Muszarski heeft problemen om de bal te vangen. Cravero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Fc Żmijewo 3:0

40e minuut.
Nowak geeft een lange en hoge pass. Ochucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cravero is nu in balbezit. Cravero schiet op doel. Staręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Fc Żmijewo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 34%, Fc Żmijewo 66%.
Vidovers FC - Fc Żmijewo 4:0

50e minuut.
Csákányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákányi geeft de bal voor. Ochucki kan de bal niet met de borst controleren. Cravero rent richting de bal. Cravero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ejtminowicz probeert naar een medespeler te passen. Saavedra Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra Muñoz passt de bal in één keer door. Cravero is nu in balbezit. Cravero draait met de bal, schiet en ... Staręga bokst de bal weg.

54e minuut.
Kaplon bereikt de bal nog maar net als eerste. Csákányi verovert de bal door een tackle van achteren. Csákányi geeft de bal voor. Cravero rent richting de bal. Cravero draait met de bal, schiet en ... Staręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Fc Żmijewo 5:0

61e minuut.
Muszarski geeft een hoge lob. Savanović controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ejtminowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ociesa rent richting de bal. Ociesa schiet op doel. Staręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ejtminowicz met een sublieme pass. Daar is Saavedra Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra Muñoz passt de bal zonder na te denken. Daar is Cravero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cravero draait met de bal, schiet en ... Staręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ejtminowicz speelt de bal door. Saavedra Muñoz is nu in balbezit. Saavedra Muñoz geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Aira Lindoso is nu in balbezit. Csákányi verovert de bal door een tackle van achteren. Csákányi probeert naar een medespeler te passen. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ejtminowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cravero de bal. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa draait met de bal, schiet en ... Staręga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Fc Żmijewo 6:0

84e minuut.
Klungelig pakt Kaplon de bal. Gálvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Csákányi met een sublieme pass. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - Fc Żmijewo 7:0

86e minuut.
Jilavu probeert naar een medespeler te passen. Savanović is nu in balbezit. Ociesa begaat een overtreding. Ociesa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Doeltrap. Aira Lindoso trapt de bal weg. Ejtminowicz kopt de bal weg. Cravero is nu in balbezit. Cravero draait met de bal, schiet en ... Staręga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 33%, Fc Żmijewo 67%.
Vidovers FC - Fc Żmijewo 7:0