Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:33
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: RAF ARENA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28102
MILWALL Biało czerwone diably
mil Tactiek Jest
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 45.8
adequate Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen good


6e minuut.
Yarəliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek geeft een lange en hoge pass. Bryła krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - Biało czerwone diably 1:0

22e minuut.
Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft een hoge lob. Wasilewski probeert de bal met de borst te controleren. Bryła rent richting de bal. Bryła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ocieczek passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev passt de bal zonder na te denken. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal draait met de bal, schiet en ... Cattaneo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bryła heeft problemen om de bal te vangen. Bryła passt de bal in één keer door. Özal met een sublieme pass. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rogal passt de bal met de wreef. Cattaneo met een sublieme pass. Öztek kopt de bal weg. Rogal is nu in balbezit. Rogal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Júnior geeft een lange en hoge pass. Muñoz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jourdan. Jourdan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 33%, Biało czerwone diably 67%.
MILWALL - Biało czerwone diably 1:0

48e minuut.
Yarəliyev geeft een hoge lob. Wasilewski controleert de bal met de borst. Wasilewski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Rogal de bal. Rogal schiet op doel. Cattaneo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doru is nu in balbezit. Öztek onderschept slim de pass. Öztek geeft een hoge lob. Júnior probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jourdan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Inworp. Gabdullin komt het veld opgelopen. Formiga komt het veld opgelopen. Perkuhn komt het veld opgelopen. Tayeb komt het veld opgelopen. Pita komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ocieczek met een sublieme pass. Özal rent richting de bal. Özal passt de bal in één keer door. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła haalt uit met een fantastische trap. Cattaneo bokst de bal weg.

90e minuut.
Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek probeert naar een medespeler te passen. Özal probeert naar een medespeler te passen. Bryła is nu in balbezit. Bryła haalt uit met een fantastische trap. Cattaneo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 37%, Biało czerwone diably 63%.
MILWALL - Biało czerwone diably 1:0