Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Walczaki RKS Raków Częstochowa
zmodyfikowana 1 Tactiek grom
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.5 gemiddelde waardering 58.9
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen formidabel
zwak Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Marchena López verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena López probeert naar een medespeler te passen. Rudecki is nu in balbezit. Rudecki geeft de bal voor. Weitner krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pingin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Uslanmaz heeft problemen om de bal te vangen. Rudecki met een sublieme pass. Weitner is nu in balbezit. Weitner schiet op doel. Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - RKS Raków Częstochowa 0:1

21e minuut.
Marchena López passt de bal zonder na te denken. Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki geeft een lange en hoge pass. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pingin speelt de bal door. Marchena López kopt de bal weg. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Marchena López controleert de bal met de borst. Marchena López speelt de bal door. Rudecki speelt de bal door. Weitner rent richting de bal. Weitner schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Doeltrap. Rzepka trapt de bal weg van het doel. Rudecki kopt de bal weg. Weitner is nu in balbezit. Weitner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 75%, RKS Raków Częstochowa 25%.
KS Walczaki - RKS Raków Częstochowa 0:1

50e minuut.
Duyar passt de bal zonder na te denken. Hruşcă rent richting de bal. Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Weitner is nu in balbezit. Weitner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Rudecki rent richting de bal. Rudecki geeft een hoge lob. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner schiet op doel. Pingin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - RKS Raków Częstochowa 0:2

55e minuut.
Marchena López speelt de bal door. Bolaris speelt de bal door. Uslanmaz rent richting de bal. Rudecki onderschept slim de pass. Rudecki haalt uit met een fantastische trap. Pingin bokst de bal weg. Pleśniak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - RKS Raków Częstochowa 0:3

61e minuut.
Marchena López passt de bal in één keer door. Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki speelt de bal door. Weitner is nu in balbezit. Weitner draait met de bal, schiet en ... Pingin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Hruşcă met een snelle inworp. Klungelig pakt Marchena López de bal. Marchena López geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rudecki de bal. Rudecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena López passt de bal met de wreef. Weitner is nu in balbezit. Weitner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rudecki is nu in balbezit. Rudecki passt de bal in één keer door. Marchena López is nu in balbezit. Marchena López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - RKS Raków Częstochowa 0:4

89e minuut.
Bolaris is nu in balbezit. Marchena López verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena López passt de bal zonder na te denken. Daar is Rudecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudecki schiet op doel. Pingin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Rudecki is nu in balbezit. Uslanmaz rent richting de bal. Rudecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rudecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 74%, RKS Raków Częstochowa 26%.
KS Walczaki - RKS Raków Częstochowa 0:4