Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Mielec Energetyk ROW
Drapała 4132 Tactiek Wiki
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 44
uitstekend Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


21e minuut.
Kielec passt de bal in één keer door. Dąbek rent richting de bal. Dąbek passt de bal met de wreef. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Blanton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dąbek met de inworp. Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ... Zárate bokst de bal weg. Laukasz controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pyrzanowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Casillas Fernández springt en kopt de bal. Zárate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Bagietas rent richting de bal. Laukasz verovert de bal door een tackle van achteren. Laukasz passt de bal zonder na te denken. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ... Zárate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bocheński de bal. Bocheński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Energetyk ROW 1:0

32e minuut.
Rafalski rent richting de bal. Lenk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenk met een sublieme pass. Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ... Zárate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Rafalski rent richting de bal. Rafalski speelt de bal door. Kielec rent richting de bal. Şəmiyev onderschept slim de pass. Şəmiyev haalt uit met een fantastische trap. Paal! Niedzielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Nieto is nu in balbezit. Nieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Baburov met een snelle inworp. Nieto is nu in balbezit. Trąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto onderschept slim de pass. Nieto schiet op doel. Niedzielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 35%, Energetyk ROW 65%.
CSKA Mielec - Energetyk ROW 1:0

52e minuut.
Casillas Fernández kopt de bal weg. Klungelig pakt Bocheński de bal. Casillas Fernández rent richting de bal. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bagietas verovert de bal door een tackle van achteren. Bagietas passt de bal in één keer door. Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández schiet op doel. Zárate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Energetyk ROW 2:0

63e minuut.
Baburov met een snelle inworp. Solti is nu in balbezit. Solti passt de bal met de wreef. Şəmiyev rent richting de bal. Şəmiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Energetyk ROW 2:1

64e minuut.
Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas onderschept slim de pass. Bagietas geeft een hoge lob. Casillas Fernández rent richting de bal. Casillas Fernández draait met de bal, schiet en ... Zárate bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Energetyk ROW 3:1

65e minuut.
Tłusty komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Trąbek rent richting de bal. Trąbek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Blanton de bal onder controle te krijgen. Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bocheński rent richting de bal. Bocheński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sádlo heeft problemen om de bal te vangen. Bocheński is nu in balbezit. Bocheński haalt uit met een fantastische trap. Zárate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Energetyk ROW 4:1

71e minuut.
Sádlo speelt de bal door. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Bocheński rent richting de bal. Bocheński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Klungelig pakt Bagietas de bal. Bagietas geeft een hoge lob. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński draait met de bal, schiet en ... Zárate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Mielec - Energetyk ROW 5:1

75e minuut.
Patyczek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Baburov rent richting de bal. Trąbek onderschept slim de pass. Trąbek geeft een lange en hoge pass. Casillas Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas Fernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kielec rent richting de bal. Kielec geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lenk de bal onder controle te krijgen. Casillas Fernández is nu in balbezit. Casillas Fernández schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Mielec 35%, Energetyk ROW 65%.
CSKA Mielec - Energetyk ROW 5:1